Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

MISTERIJ??

01 Velj 2016
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

papa franja vatikan

 

MISTERIOZNI SASTANAK PAPE I IRANSKOG PREDSEDNIKA: Tema poslednji dani čovečanstva

Papa Franjo je rekao Iranskom Predsedniku Ruhaniju da se biblijska proročanstva o kraju svijeta postepeno ispunjavaju i da se svijet nalazi u nepovratnom kaosu koji će iduće godine dostići neviđene razmjere.

Odgovarajući na tvrdnju predsednika Ruhanija da Mahdi dolazi, papa Franjo je potvrdio da on zaista dolazi, ali da se zove Krist. Papa je pozvao sve kršćane, muslimane i jevreje da se ujedine i pripreme za njegov dolazak.

Puno se izvještavalo o posjeti predsednika Rohanija Vatikanu, pri čemu ga je papa Franjo odveo u obilazak. Pošto je ovo prvi put da se Iranski lider sastao sa papom od 1989. godine, iznenađujuće je to što su se oba lidera ponašala kao da su dugogodišnji prijatelji.

Ipak, tema njihovog razgovora je bila poprilično jeziva, pošto je papa upozorio na mračne dane u bliskoj budućnosti. „Pustili su suze“, rekao je jedan svjedok iz Vatikana. „Obojica su se suzdržavali jer znaju šta se dešava u svijetu. Papa Franjo je rekao da su biblijska proročanstva počela da se ispunjavaju“.

Liderima su se pridružili i Iranski ministar vanjskih poslova, Muhamed Džavad Zarif, vatikanski sekretar države, kardinal Pjetro Parolin, kao i arhiepiskop Pol Rihard Galager. Pazeći da ne uvrede Iranskog predsjednika, vatikanski zvaničnici su sklonili nekoliko nagih rimskih statua iz klasične ere dok je Rohani obilazio muzej.

Predsednik Rohani je rekao da se Iran uvek nalazio na liniji fronta u borbi protiv terorizma, te da bi situacija bila mnogo drugačija da nije bilo Irana.

Otkad je postao papa pre tri godine, papa Franjo je često govorio protiv ekstremizma i nasilja u ime vjere. On je takođe pozvao na diplomaciju na Bliskom istoku objasnivši kako konflikti utiču na svijet.

On sada veruje da je svijet otišao predaleko i da su mračne sile previše napredovale, te da će svijet biti „neprepoznatljiv“ u ovo doba iduće godine.

preneseno sa
http://webtribune.rs/misteriozni-sastanak-pape-i-iranskog-predsednika-tema-poslednji-dani-covecanstva/

 

 

 

 

 

 

Papa Franjo, je rekao da, su biblijska, proročanstva ,počela da se ispunjavaju“.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno