Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Trokut NLO

18 Pro 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 trokut nlo

                

Snimak letjelica u obliku trokuta iznad Meksiko Sitija šokirao planetu


 Na internetu je osvanuo bizaran snimak trokutastih objekata na nebu iznad glavnog grada Meksika, za koji se tvrdi da je „apsolutni dokaz“ o postojanju vanzemaljskog života, a autor čak kaže da se vide „brojni“ NLO.
Video je navodno snimljen ove nedjelje, a uhvatio je bjelu svjetlost koja se kreće s desna naljevo prije nego što ubrza i nestane. Zatim sljedi usporeni snimak, na kom se stvarno vidi da svjetlost ima oblik trokuta, kao da se oko nje formirao “štit”.
Video je privukao pažnju poznatog ufologa Skota Voringa.
– Ovaj snimak napravio je istraživač NLO iz Australije koji je promatrao uživo prenos gradskih kamera Meksiko Sitija. Poznat je po svom napornom radu i ovaj put je uhvatio nevjerovatan piramidalni NLO koji se polusakriven kretao kroz oblake – napisao je Voring na svom blogu.
– Čuo sam za piramidalne oblake, ali ima jako malo provjerenih izveštaja o nečemu ovakvom… Kao što možete da vidite, kamera snima po jednu fotografiju svakih par sekundi, pa ima preskakanja, ali NLO je vidljiv na mnogim slikama – napisao je on.


 Trokutasti i piramidalni objekti učestalo se pojavljuju poslednjih godina, posebno iznad sjeverne i centralne Amerike, ali neki ufolozi kažu da nije riječ o NLO, nego o tzv. crnim trokutasti, tajnim američkim špijunskim avionima, poznatim i kao TR-3B. Taj avion viđen je u septembru nad Sijetlom.
Avion TR-3B zvanično ne postoji, ali teoretičari zavjere smatraju da je to letjelica za nadzor koja je prvi put isprobana u Prvom zaljevskom ratu početkom 90-ih, pa je razvijana dalje u potpunoj tajnosti.

 

 

 

preneseno sa
https://sadamalo.blogspot.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno