Petak 21 Siječanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Skalarni valovi

30 Lip 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Skalarni val, što je skalarni val?

Po svojim svojstvima skalarno polje je usporedivo s torzijskim poljem .Bilo koje polje opisano je postavljanjem određene vrijednosti u svakoj točki u prostoru. Ako je ta količina skalar, polje se naziva skalarnim, ako je vektor vektorski, ako je tenzor tenzor, i tako dalje. Skalarni valovi nisu "elektromagnetski valovi" jer je polje e / m vektor. Štoviše, to nisu gravitacijski valovi, jer je gravitacijsko polje tenzorsko polje. Skalarna polja (na primjer, čuveni Higgs) nisu službeno eksperimentalno navodno otkrivena, iako se u vojnim stvarima skalarno oružje koristi u punoj snazi.

Svjetlosni i radio valovi su poprečni i polarizirani. Uzdužni valovi ne mogu biti polarizirani. Postoje i elektromagnetski uzdužni valovi. U okviru standardne Landauove i Lifshitzove teorije polja, ne postoji zabranjena mogućnost da bilo tko uđe u 4-tenzorski potencijal elektromagnetskog polja prema DALAMBERTIANOVOJ formuli tog potencijala jednakoj antisimetričnom 4-tenzoru elektromagnetskog polja sastavljenog od prostornih vektora jakosti električnog i magnetskog polja. AUTOMATSKI LORENT-INVARIANT !!! To je valna jednadžba s izvorom dalambertovog tipa potencijala A i f jednakim struji i gustoći naboja.

Prema klasičnoj teoriji polja Helmholtza, irrotacijsko električno polje u slobodnom prostoru opisuje d'Alembertova valna jednadžba za skalarni potencijal. Rješenje ove jednadžbe su valovi skalarnog potencijala električnog polja, eksperimentalno dobiveni od Tesle.

    tesla3

praksa:
Ako se dva slaba monokromatska vala (na primjer, elektromagnetski ...), pomaknuta u fazi za 180 * jedan u odnosu na drugi, propagiraju u nelinearnom mediju na takav način da se simuliraju i međusobno se  povezuju, nastaje neobičan, odnosno val čistog potencijala,  kojim se upralja. Takav val prodire u elektronske ljuske atoma i apsorbira ga jezgra. Ako ispravno odaberete mješavinu valova unutar skalarnog vala i ozračite atomske jezgre prema ovoj shemi, tada će se jezgre preraspodijeliti (i tvar će steći druga svojstva i jednostavno se srušiti ... ili se pretvoriti u "solni stup" iz Biblije ...)Kada budu izloženi određenoj "mješavini" signala, oni će se pretvoriti u jezgre drugih elemenata. Na taj način biološki sustavi, koristeći minimalnu količinu električne energije u milivoltima i miliwattima, mogu u određenim granicama pretvoriti jedan element u drugi. Nemaju divovske superkoldere ...


tj Skalarni val je divovski stojeći elektrogravitacijski val, i stoga, divovski oscilirajući (ponavlja se prema određenom zakonu, algoritmu - to jest, može biti kontroliran) potencijal u prostor-vremenu. Ovaj divovski val može se predstaviti kao ogromni kondenzator ili baterija unutarnje energije. Potencijal se može dobiti korištenjem dva suprotna električna ili magnetska polja, koja zajedno daju nulti vektor. Kao rezultat preklapanja polja za vanjskog promatrača, dobiva se nulto vektorsko polje. Ne sadrži električno ili magnetsko polje, već ima strukturu s više polja, koja predstavlja napon u samom vakuumu prostor-vremena. Variranjem komponenti vektora potkonstrukcije tako da rezultirajući vektor uvijek ostaje nula, možete dobiti čist skalarni val, gdje svaka komponenta električnog i sila polja u totalu daje nulu, i nije registrirana u vanjskom promatraču ...

Kada se dva takva skalarna vala preklope u jednoj točki, dobiva se skalarni interferometar. U potencijalu koji se akumulira tijekom određenog vremena postoji “kratki spoj” s pražnjenjem u određenom, proizvoljno udaljenom području na odabranom objektu i elektro gravitacijski potencijal ogromne snage se oslobađa u okoliš. Energija se može osloboditi u ovom udaljenom području smetnji ili izvući iz tog udaljenog područja.

I to nam je već poznato "prijenos energije na velike udaljenosti bez gubitaka" N.Tesla i njegova osnova je skalarni val. Ovaj val je uzdužni, tj. predstavlja kompresiju i razrjeđivanje samog medija. Tesla je otkrio da se "val polja" širi brže nego val koji nosi. Tako se ispostavlja da brzina uzdužnih elektro-gravitacijskih valova prelazi brzinu svjetlosti.

Sustavi skalarnih pretvarača temelje se na upotrebi uređaja (tzv. Prevoditelja) koji omogućuju pretvaranje elektromagnetske energije u energiju skalarnih valova. Širenje brzinom od 9 do 13 redova veličine veće od brzine svjetlosti i preostalih malo detektabilnih, skalarni valovi imaju značajnu penetracijsku snagu u odnosu na standardne zaslone. Snažne skalarne zrake dobivene pomoću prevoditelja s više elemenata mogu se koristiti kao oružje u vojnim poslovima.

U širokoj praksi, skalarni e / m valovi pronašli su primjenu u EH antenama koje se koriste za amaterske radio komunikacije.

  skl.2       


Psiterror
Strašna je mogućnost korištenja longitudinalnih EM valova da utječu na ljudski um. U ovom slučaju, skalarni valovi postaju oružje "psiho-energetskog" ili "psihotronskog" tipa. S malom snagom zračenja, osoba, jednom u zoni interferencije, izgubit će svijest. S velikom snagom slijedi trenutna smrt. "Smrt dolazi odmah. Ne postoje grčevi smrti. Cijeli živčani sustav odmah otkazuje. Zapravo, sve stanice u tijelu umiru."Djelujući u "psiho-energetskom modu", ovo oružje je sposobno uvesti osobu u hipnotički trans, čineći ga poslušnim "robotom" koji izvršava bilo koju naredbu izvana. Skalarno oružje može pogoditi metu bilo gdje u svemiru. To je bez presedana u svojim sposobnostima i učinkovitosti. Svojim izgledom cijela povijest ratova dijeli se na "prije" i "poslije".


izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno