Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Dali su stigli starozavjetni bogovi

18 Tra 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Dali je ovo razlog za namjerno izazvanu Korona krizu,oružje zvecka na sve strane,počinje rat sa bogovima,29 harmagedonska bitka

13. travnja 2021. godine svjetski poznati sakupljači anomalija Zetatalk ažurirali su svoju zbirku fotografija Nibirua iz različitih izvora , na čijem se području čak i sateliti već mogu vidjeti teleskopom:

 anu stig3

  anustig2        

Teško nam je nekako komentirati ove fotografije, jer nemamo teleskop i ne možemo potvrditi ili poreći ono što smo vidjeli. Međutim, ono što možemo ponuditi našim čitateljima je video koji je nekako izbjegao pozornost šire javnosti:


Video je snimljen u američkom Maineu, objavljen 10. travnja. Obično, kad se Sunce pojavi iznad horizonta, osjetno osvijetli nebo iznad sebe, ali ovo nije osvjetljenje, već definitivno nešto drugo. Istodobno se isto nešto s vremena na vrijeme fotografira na drugim mjestima:

anu stig 4  


Svjetlosni adepti nemaju apsolutno nikakvo objašnjenje za ovo čudo. Ako su ranije savijali prste i pričali različite bajke, sada ne mogu sastaviti bajku.

Drugi smjer anomalija su potresi i aktivni vulkani, kojih ima već više od četrdeset. Prošle ih je godine bilo 35 i svi su bili užasnuti, a sada ih je bilo 41 prije posljednjih vijesti s Kariba.

  anu stig 5

  anu stig 6       

Klimatske anomalije, najezde skakavaca, glad i kuga, više se ni ne sjećamo - čini se da se primjenjuju same od sebe. Glavno je da se na pozadini sve ove eshatologije nazire skori svjetski rat, budući da se geopolitički vođe nisu svađali na dječji način. Može lupati bilo gdje i bilo koji dan.

No, nije li to bilo ono na što su nibirolozi upozoravali prije nekoliko godina, nisu govorili da će Annunnaki stići i da će početi ŽETVA, za koju su domoroci smislili vlastiti znanstveni izraz: Treći svjetski rat? Štoviše, što je posebno iznenađujuće: dok se oporavljaju za klanje, domoroci se raduju, poput djece koju vode na matineju - sviraju drsku glazbu i prijete šakom iz kočije. Vjerojatno, oni stvarno vole sudjelovati u kozmičkom ritualu, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%8f-%d1%83%d0%b6%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno