Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Čuda na nebu neprestano rastu, znanstvenici za sve krive prašinu

21 Srp 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čuda na nebu neprestano rastu, znanstvenici za sve krive prašinu iz Sahare

Kako danas izvješćuju watchers.news s vezama na profilne usluge, sateliti za promatranje Zemlje otkrili su dva gusta oblaka saharske prašine: jedan koji se kretao prema sjeveroistoku preko Sredozemnog mora u Europu, a drugi prema zapadu preko Atlantskog oceana. Europski oblak već je dosegnuo južnu Španjolsku, Korziku i veći dio Italije, a 13. srpnja širi se dalje prema sjeveroistoku prema Srednjoj Europi, Sloveniji, Hrvatskoj te ostatku Balkanskog poluotoka i Grčkoj. 14. i 15. srpnja dijelovi oblaka proširit će se dalje na sjeveroistočnu Europu i Skandinaviju.

Drugi se oblak širi prema zapadu u Atlantski ocean, snažno utječući na sve otoke zapadno od Maroka i zapadne Sahare. Valovi prašine podignuti posljednjih nekoliko dana već su stigli do Karipskog mora i proširili se regijom. Ovaj novi val trebao bi doći do SAD-a do 18. ili 19. srpnja.

  RapidLimpLabradorretriever mobile  

Mi, kao i velik dio naše publike, nismo mala djeca i zato se sjećamo o čemu su razgovarali u vremenskim emisijama prije mnogo godina. Tijekom desetljeća planet je doživio mnogo različitih klimatskih i prirodnih katastrofa, ali nekako se ne sjećamo oblaka prašine iz Sahare. I sada, kao što vidimo, prašine je postalo toliko da se oblak širi poput hobotnice: jedan dio otišao je u Europu, drugi u Atlantik i uskoro će napuniti Sjedinjene Države pijeskom.


Nije bilo drugih anomalija u vijestima proteklih godina. Na primjer, svjetlost svjetionika trebala bi svijetliti negdje na ovom svjetioniku, ali ne iznad njega. Ipak, upravo je takvo čudo krajem lipnja


I svanulo je, ali autor ne piše gdje je snimljeno:

  2021 07 21 132032    

Općenito, neobičnost i dalje raste i po svemu sudeći nešto definitivno leti na Zemlju, na što su, posebice, zeleni ljudi upozorili ljude, nacrtavši redovite krugove na britanskim poljima oko 10.

lipnja:

 e0e20ae68b61

l Već smo razgovarali o vijestima, sada se tema trlja ZetaTalkom, gurajući se oko istog, ali nastavila se tamo na drugačiji način: Ovo je snimljeno u Wiltshireu,

8. srpnja, tj. otprilike tamo i istovremeno kad su se na polju pojavili krugovi Nibiru ili neki leteći kotačići. Upravo te stvari crtaju krugove na poljima, a dužnosnici ih pokušavaju odgurnuti na trikove šaljivdžija, ali da to jednostavno ne mogu učiniti. Prema tome, budući da se "Marsovci" naziru oko Nibirua, to znači uskoro, a s obzirom na ovaj novi napad "prašine iz Sahare", tada će, očito, uskoro biti potpuno, pa pratimo razvoj događaja.

 

 

izvor

https://ufonews.su/news105/669.htm

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno