Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Da li se u svemiru iznad zemlje odvija svemirski rat

08 Ruj 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Da li se u svemiru iznad zemlje odvija svemirski rat

Vrlo svijetla i zvučna vatrena kugla prošarala se noćnim nebom iznad La Manchea u 21:48 UTC 5. rujna 2021. godine. Događaj su zabilježile brojne nadzorne kamere i Friponove video postaje.

   svemr3                                                                https://twitter.com/hashtag/meteor?src=hashtag_click

 

Međunarodna meteorska organizacija (IMO) zaprimila je 250 izvještaja svjedoka s obje strane kanala, od kojih su mnogi izvještavali o povezanim zvučnim udarima i drugim zvukovima. 1

"Događaj koji su čak i redoviti promatrači prijavili" zastrašujuće "vidio je intenzitet bljeska koji je generirao. Zapravo, meteoroid je ušao u atmosferu iznad Atlantskog oceana, ispod Bretanje i putovao na sjever, prolazeći krajnju točku regije i završavajući svoj svjetlosni put iznad Kanala ", primijetio je Karl Antier iz IMO -a.

 

Događaj je nesumnjivo iznimno rijedak i bez presedana, pa sve novine sada trube samo o tome. U međuvremenu se na nebu diljem svijeta događaju mnogo nevjerojatniji događaji, ali mediji o tome šute.

Seattle, noć 1. rujna:

 

Florida, noć 30. kolovoza. Kako piše autor videa, huk od eksplozije objekta bio je takav da je staklo zadrhtalo:

 

Ljudi s vremena na vrijeme vide takve stvari, nakon čega ili Elon Musk ili neki bin Laden iz Roscosmosa ponestane i preuzima punu odgovornost za osvjetljenje. I ovdje cijeli tjedan nešto eksplodira na nebu i pada u krpe, ali nitko o tome nije rekao ni riječ.

Nitko nije rekao ni riječ o objektima koji su visili cijelu noć 4. rujna na nebu nad jezerom Ontario, pogledima iz Toronta i Niagare:
Dakle, zeleni meteorit iznad La Manchea je, naravno, jako cool i vrlo divan, međutim, na nebu nad svijetom u međuvremenu se događaju neke mnogo grandioznije stvari, obećavajući planetu brze i velike promjene.

 

 

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%bb%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b9%d1%87%d0%b0%d1%81-%d0%b2-%d1%8d%d0%bf%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%b9/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno