Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Vanzemaljci se već jednostavno roje nad našim gradovima

11 Ruj 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  TheBigTheOne.com 4322

7. rujna 2021. u Teksasu je snimljen sljedeći atmosferski optički fenomen:Mišljenja video komentatora bila su podijeljena: neki vjeruju da se ovo Sauronovo oko zapravo pojavilo nad državom, drugi ga vide kao odraz u staklu automobila, ali sljedeći video od 8. rujna iz Meksika snimljen je bez stakla:


Ponovno Meksiko, 6. rujna.
Jedna od fotografija ovog objekta objavljena je na web stranici Zete, što je također izazvalo dosta kontroverzi, no u nekoliko dana prikupljeno je mnogo fotografija, iz različitih kutova:


Još jedan video, snimljen 1. rujna u Alabami.
Video u kadru ogroman je oblak s munjama unutra. Obično ufolozi sumnjaju na skriveni NLO u takvim oblacima, pa je autor videa uperio telefon i pripremio se za snimanje. Na njegovo veliko iznenađenje, nikada nije vidio NLO u oblaku, ali je kamera uhvatila goleme šipkaste pepelate, koje su letjele na pozadini oblaka prvom kozmičkom brzinom, odnosno oko 5 kilometara u sekundi:


UK, 21. kolovoza.
Autor videa vidio je na nebu čudan trag iz aviona, sličan chemtrailu, te je odlučio snimiti. Međutim, kad se zumiralo, pokazalo se da je to sve samo ne trag iz aviona, a ne kemijski trag:


Još jedan "avion", snimljen u Kini, u gradu Shaanxi:

Brazil, 11. kolovoza:

Sličan objekt u Kaliforniji, snimljen u lipnju 2021 .:

Uspon divne zvijezde negdje iznad Španjolske, gdje je nebo od 1936. posvuda bez oblaka:

Općenito, tanjurići su letjeli i letjeli, čak su počeli graditi i neke vrste portala između dimenzija, međutim, u ovom slučaju ne radi se o tome.

Pregledavajući YouTube da vidimo šta je našoj brači velikih očiju na umu, naišli smo na kanal jednog kijevskog ufologa , čija su nas otkrića pomalo šokirala. Ovaj gospodin hvata Marsovce s minimalnim naporom, stavljajući kameru noću na krov i usmjeravajući je u nebo. Tamošnja optika nije najsofisticiranija, nema razlučivosti, ipak, čak vam i ovaj pristup omogućuje da vidite očiglednu činjenicu - nebo nad Kijevom jednostavno vrvi tanjurićima, kao da je terminal aerodroma Denver otvoren na Majdanu, ili ovako nesto:


Navodimo, primjerice, jedan video, ali ima ih puno - svake noći na nebu leti neka vrsta sranja.

Ne mislimo da je Kijev nekakav poseban grad sa stajališta stranaca. Obična metropola u kojoj živi nekoliko milijuna građana koji opskrbljuju Marsovce energijom ili što god tamo prikupe, pa bi isti pokret NLO -a trebao biti i nad drugim velikim gradovima - samo se nitko ne trudi noću gledati u nebo i stoga ne vidi bilo što. A ova gustoća svemirskih letjelica već je pomalo dosadna Marsovcima.

Bilo bi razumljivo vidjeti jednu ploču na nebu jednom godišnje negdje u polju. Tada biste mogli pomisliti da nas kao da gledaju i proučavaju. No, takva gustoća NLO -a nad gradovima više ne pretpostavlja studiju, već neku vrstu monotonog planiranog razvoja polja, radionice i proizvodnog ciklusa. Nije jasno samo što Marsovci izvlače iz ljudi i u koju svrhu. Vjerojatno tada odlaze na tržnicu u Galaksiji i zamjenjuju ono što su dobili za ogledala za zelene viteze, noževe za lovce i kristalne perle za vođe letećeg wigwama. Ili su možda perle od nas napravili Marsovci, a onda ih zamjenjuju za gorivo za wigwam, tko zna, pa za sada pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%83%d0%b6%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be-%d1%80%d0%be%d1%8f%d1%82%d1%81%d1%8f-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bc%d0%b8/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno