Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Facebook i društveni mediji padaju zbog hvatanja visokih sivih vanzemaljaca?

05 Stu 2021
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Facebook i društveni mediji padaju zbog hvatanja visokih sivih vanzemaljaca?

Dana 3. listopada, izvijestio sam o senzacionalnoj vijesti da je Galaktička federacija svjetova samo četiri dana ranije zarobila devet Visokih sivih (Eban) izvanzemaljaca, što je izazvalo dosta online interesa i debate. Ti Sivi su navodno bili ista rukovodeća skupina koja je postigla sporazume s Eisenhowerovom administracijom 1950-ih, a kasnije su bili ključni igrači u Novom svjetskom poretku koji su potajno uspostavili njihovi partneri iz Duboke države. Samo pet dana nakon prijavljenog hvatanja, Facebook, Instagram i Whatapp su doživjeli rušenje 4. listopada. Koincidencija? Nije tako, prema posljednjim ažuriranjima dvojice predstavnika Galaktičke federacije, Val Neka i Thora Hana, kako su prenijeli nezavisni izvori.

U svom članku od 3. listopada raspravljao sam o tome kako su Visoki sivi držani u stazis komorama kako bi se odvojili od njihove kraljice košnice, što ih je zapravo održavalo na životu. Galaktička federacija pokušavala je probiti šifru njihove veze budući da je hvatanje Visokih sivih živih u svrhu proučavanja.

Čini se da je hvatanje Visokih sivih od strane Galaktičke federacije imalo značajne posljedice za globalni internet. To je posebno bio slučaj s velikim društvenim medijskim tvrtkama, koje su davno bili infiltrirani i kompromitirani od strane Visokih sivih, koji su postavili sustav kontrole uma putem interneta koji koristi specifične frekvencije za manipulaciju čovječanstvom.

Evo informacija od Val Neka, koje sam dobio od Megan Rose 4. rujna:

Mijenjamo internetske poslužitelje iz usluge koju kontrolira CIA u drugi poslužitelj koji se ne može hakirati i koji vodi Savez [Earth]. Informacijski rat traje jako dugo. Postoje sigurnosne prijetnje građanima sve dok ovi poslužitelji ostaju operativni i imaju kontrolu nad mračnom flotom i njezinim saveznicima. Sjedinjene Države su sklopile sporazume, tijekom Jupiterovih sastanaka, da koriste tehnologiju koju je Savez stvorio za ovaj projekt. Ovaj projekt je vrlo velik jer uključuje internetske sustave koji su odgovorni za većinu Terrinog interneta. Mnoge internetske pružatelje vode privatne tvrtke bez odgovarajućih sigurnosnih značajki. Ovo će se promijeniti. U procesu smo demontaže ovih sustava i zamjene starih novima. Pozdravljam te.

Bit onoga što Val Nek ovdje govori je da su Visoki Sivi stručnjaci u mogućnosti hakiranja elektroničkih sustava i umetanja svih vrsta stealth tehnologija koje promoviraju njihov dugoročni plan. CIA je bila glavna američka agencija koja je radila s Tall Graysima i Draco Orionsom, u ime grupe Majestic 12, na stvaranju planetarnog nadzornog i komunikacijskog sustava koji je bio duboko ugrožen.

Galaktička federacija počela je raditi sa "Zemljanskim savezom" - Bijelim šeširima i Svemirskim zapovjedništvima 14 svemirskih nacija koje su prisustvovale sastancima Jupitera u srpnju 2021. - kako bi uspostavila siguran planetarni obrambeni sustav koji bi spriječio Sive, Gmazove, i druge negativne skupine od infiltriranja Zemlje koristeći crvotočine, portale i međudimenzionalne tehnologije putovanja. Očigledno, ovaj nadograđeni sigurnosni sustav koji je Galaktička federacija osigurala Zemaljskom savezu također je bio uključen u globalni internet.

 

Sljedeće ažuriranje Val Neka 4. listopada dalo je više pojedinosti o nadogradnji Zemljinog interneta omogućenom ugradnjom istih tehnologija koje se koriste za planetarni obrambeni sustav:

VN: Ove frekvencije su ponovno kalibrirane na višu frekvenciju, slično velikom dijelu tehnologije koja se koristi za obranu planeta. Ove frekvencije, njihovi kodovi, u rukama su Zemaljskog saveza. Earth Alliance bit će odgovoran za kodove novih internetskih sustava. Ovo je važno napomenuti jer Nebu može hakirati u stare internetske sustave, onako kako je prije bio dizajniran. Poput portala, uspjeli smo otključati njihov internetski sustav pomoću frekvencijskog ključa koji smo nedavno oporavili. To je, da tako kažemo, "provaliti kod". Kvantna konfiguracija koja je također matematička jednadžba, to je frekvencija. Ovo je dobra vijest.

Federacija će nastaviti raditi sa Savezom kako bi osigurala Terrin internet i oblike komunikacije. Dugo, mnogo godina, Nebu su koristili niže frekvencije za emitiranje interneta koje su štetne ili barem nisu idealne za Zemljane….to je frekvencija koja je kompatibilna s njihovim planom kontrole uma. To će se promijeniti zahvaljujući sporazumima između Federacije i Saveza.

M: Kada ste rekli Dark Fleet i njeni saveznici u svom prvom dijelu informacija, jeste li također mislili na Nebua?

VN: Da, naravno da su Nebu uključeni... agencije s tri slova, što reći... postoji mala frakcija humanoidnih izvanzemaljaca koji također rade uz Ciakahrr Carstvo i sada razbijenu Mračnu flotu, i oni su također uključeni.

Val Nek-ovo ažuriranje je uzbudljiva vijest. Kodovi i frekvencije ugrađeni u Zemljine globalne komunikacijske i satelitske sustave – koje je izvorno postavila CIA – odavno su kompromitirali Visoki Sivi. Ovi kodovi su ponovno kalibrirani na više frekvencije koje koristi Planetarna obrambena mreža.

Kao što sam raspravljao u prethodnom članku , ove više frekvencije se ne mogu hakirati, što onemogućuje Sivima, Gmazovima i njihovim saveznicima kontrolu nad globalnim internetom. Ukratko, zamračenje na društvenim mrežama uzrokovano je ponovnom kalibracijom globalnog interneta korištenjem sigurnih frekvencija, koji je sada bio pod kontrolom Earth Alliancea.

Ovo me vodi do informacija koje je neovisno podijelio Thor Han (TH) koje je prenijela njegova kontakt Elena Danaan:

TH: “ovi serveri su sada pod kontrolom Zemaljskog saveza. Rekao sam ti da će se tvoj internet promijeniti. Sada ćemo moći ići naprijed s novom tehnologijom koju vam nudimo. Zemaljski savez će to postaviti. Sve što je u vlasništvu CIA-e se uklanja.”

TH je rekao: "oni [poslužitelji] se isključuju iz Nebu kraljice košnice." …

TH je upravo rekao da su promijenili frekvenciju ovih poslužitelja i da će ih vratiti, ali su sada isključeni s Nebu frekvencija.

Dobio sam Elenine informacije u stvarnom vremenu tijekom zamračenja Facebooka. Još jednom, CIA je identificirana kao vodeća agencija odgovorna za kompromitiranje globalnog interneta kako bi se omogućilo kodovima i frekvencijama koje prenose Visoki Sivi i njihova kraljica košnica da kontroliraju um planetom. Thor Hanovo pozivanje na poslužitelje koji su sada pod kontrolom Zemaljskog saveza znači da okosnicu globalnog interneta više ne kontroliraju CIA i njihovi Tall Grey gospodari. Posljedica toga bit će vrlo snažna jer kodovi i frekvencije ugrađeni u globalni internet više neće raditi za Visoke sive i njihove sluge.

Važno je da zaposlenici koji rade u Facebooku, WhatsAppu, itd., više neće biti kontrolirani umom putem kodova i frekvencija ugrađenih u poslužitelje pod kontrolom CIA-e koje su njihove tvrtke nesvjesno koristile. To znači da će mnogi zaposlenici koji su na političkoj ljevici, koji su bezumno provodili algoritme i politike za gušenje slobode govora, ne razmišljajući o tome, sada shvatiti posljedice svojih postupaka.

To sigurno neće transformirati internet preko noći, ali će započeti proces buđenja i pomoći vratiti integritet ljudima i tvrtkama društvenih medija koji ga kontroliraju.

Ono što su Val Nek i Thor Han otkrili daje nam moguće objašnjenje pravog razloga iza globalnog zamračenja društvenih mreža pod kontrolom Facebooka 4. listopada. Činjenica da su se zamračenja dogodila manje od tjedan dana nakon prijavljenog hvatanja Visokih sivih ukazuje na uzročnu vezu. Ako je ono što su izvijestili Val Nek i Thor Han točno, nećemo morati dugo čekati da vidimo primjetne razlike u načinu na koji se Facebook i druge društvene mreže ponašaju kada je u pitanju cenzura, zabrana u sjeni i druge neviđene prakse koje su ugušile slobodu govora i veliko buđenje na našem planetu.

 

izvor
https://exopolitics.org/were-facebook-social-media-blackouts-due-to-capture-of-tall-gray-aliens/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno