Utorak 7 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Američki glavni obavještajni časnik iznenada je počeo govoriti o prijetnji izvanzemaljaca.

13 Stu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki glavni obavještajni časnik iznenada je počeo govoriti o prijetnji izvanzemaljaca.

nypost.com: Sve vrsteNLO-a koji neprestano stvaraju noćnu moru američkih vojnih pilota i mornara mogu imati vanzemaljsko podrijetlo - američki glavni obavještajni časnik dao je tako zadivljujuće priznanje.

Avril Haynes , ravnateljica Nacionalne obavještajne službe (DNI), koja nadzire svih 16 američkih špijunskih agencija, uključujući FBI i CIA-u, govorila je na događaju Naša budućnost u svemiru. Haynesa su pitali o NLO-ima, koji su postali predmet ozbiljne rasprave o američkoj nacionalnoj sigurnosti nakon godina prijavljivanja na smetlište teorija zavjere.

Revolucionarno izvješće UAP-ove radne skupine koje je Pentagon objavio tijekom ljeta priznalo je da je bilo neobjašnjivih sukoba između američke vojske i tajanstvenih ciljeva kao što je zloglasni TicTac. I premda izvješće, koje je analiziralo 144 opažanja, nije eksplicitno spomenulo moguću povezanost s vanzemaljcima, ne isključuje takvo što, odnosno intriga se nastavlja.

Činilo se da je Haynes još više podigla zavjesu nad mogućom povezanosti NLO-a i vanzemaljaca na događaju na kojem je govorila zajedno s šefom NASA-e Billom Nelsonom, vodećim stručnjakom profesorom Avijem Loebom i drugim najbogatijim ljudima na svijetu, Jeffom Bezosom. I priznala je da postoje stvari u vezi s bizarnim susretima koje obavještajna zajednica jednostavno ne razumije, naglašavajući potrebu za daljnjom istragom.

“Glavne brige Kongresa i drugih organizacija su sigurnost letenja i protuobavještajna pitanja. Uvijek se postavlja pitanje: "Postoji li još nešto što jednostavno ne razumijemo, što bi moglo izgledati kao gosti iz svemira?", rekao je Haynes.

Činilo se da je Haynes neko vrijeme oklijevao, odlučujući hoće li ili ne reći riječ "vanzemaljac". A onda je to svejedno rekla. Dakle, sada najviša osoba u američkim obavještajnim službama izravno nagovještava moguće vanzemaljsko podrijetlo tajanstvenih "atmosferskih fenomena".

Urednički komentar Big The One: The New York Post spominje uređaje koji su u ufološkoj literaturi dobili naziv TicTac, po analogiji s njihovim oblikom s ovim slatkišima. I tako su vanzemaljci, očito nakon što su pročitali New York Post, odlučili ilustrirati članak priredivši malu predstavu u Francuskoj:

Video je autentičan, jer je objekt, iako ne u ovoj kvaliteti, snimljen iz drugih stajališta:

Nekada bi takav video izazvao neviđeno uzbuđenje među ufolozima, ali ufolozi reagiraju nekako tromo jer su vidjeli nešto drugačije:

Isto tako, nitko nije posebno impresioniran otkrićima glavnog šefa američke obavještajne službe. Naprotiv, plaše sve, jer se nešto sprema s NLO-ima u svijetu, ako su službenici već počeli pjevati o pločama. Bit će to invazija, bitka za neovisnost, oslobođenje od okupacije, hologram, inspekcija Annunakija s Nibirua - ovdje ne znamo. Ipak, nešto nam govori da će to biti prilično brzo

 

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno