Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Koronavirus: kako kazniti odgovorne ako su s drugog planeta? Beznađe ili nada?

13 Stu 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koronavirus: kako kazniti odgovorne ako su s drugog planeta? Beznađe ili nada?

Koronavirus mutira i poprima nove oblike, protiv kojih čovječanstvo tek treba pronaći protuotrov. S obzirom na to, mnogi ljudi počinju sumnjati u zemaljsko podrijetlo dosad nevidljivog virusa.

Trenutno je vodeća verzija verzije o tajnom razvoju najnovije vrste bakteriološkog oružja sposobnog destruktivno djelovati na određene etničke skupine. Ovu verziju podržava činjenica da je Kina tijekom dva desetljeća doživjela nekoliko vrsta zaraze nepoznatih znanosti. Takav „rat“ Sjedinjenih Američkih Država protiv ekonomske politike NRK-a, koja im je štetna, može se pokazati vrlo učinkovitim.

Verzija koronavirusa izvanzemaljskog podrijetla

 thor stargate      
Međutim, brzina širenja virusa bez premca daje razlog za pretpostavku da je "bačen" na Zemlje ravno iz Svemira. Na popularizaciju ove verzije utjecala je i činjenica da još niti jedan profesionalni infektolog ili virolog nije razumljivo objasnio otkud ovaj napad. I ruski stručnjaci s FMBA i njihovi kineski kolege-znanstvenici izravno artikuliraju da su "suočeni s nečim nepoznatim". O temi "vanzemaljci i koronavirus" posljednjih se mjeseci govori gotovo bez prestanka.

Je li koronavirus NLO koji dolazi iz svemira?

Koji su načini prodora Covid-19 na naš planet? Aleksandr Solyony, ufolog s geološkim obrazovanjem, sklon je vjerovati da su za to krivi meteoriti. Materija je dinamična, najsitniji elementi raznih tvari prodiru jedni u druge stvarajući kombinacije koje pridonose stvaranju potpuno nove tvari. Slučajevi takve sinteze broje se u milijunima. Na isti način mogao bi se pojaviti i koronavirus koji nam je došao iz svemira.

Međutim, Salty ne vjeruje u činjenicu da su vanzemaljci donijeli koronavirus. On nipošto ne smatra humanoide neprijateljima ljudskog roda i od njih ne očekuje nikakvu štetu. Štoviše, izvanzemaljske civilizacije su, prema riječima ufologa, više puta pružile neprocjenjivu pomoć zemljanima.

Alexander Solyony ne poriče mogućnost teorije zavjere, prema kojoj je infekcija umjetno unesena na teritorij NRK-a izum zapadnih laboratorija. Pažljivo proučavanje prirode virusa niječe njegovo prirodno podrijetlo i ne ostavlja sumnju da je sintetiziran.

Ako uzmemo u obzir mišljenje ufologa o iznimno dobrim namjerama vanzemaljaca, onda je smrtonosni virus stanovnicima Zemlje mogla dati samo zla i agresivna rasa s planeta Nibiru - takozvani Annunaki. Njihova otvorena mržnja prema zemljanima očitovala se jako dugo, ali su se kasnije zlikovci prebacili na "tihe" metode. Jedan od njih bio je i "paket" iz Cosmosa.

Jesu li vanzemaljci mogli donijeti koronavirus na Zemlju?
Zagovornici teorije vanzemaljaca također su bili podijeljeni. Neki vjeruju da je svrha vanzemaljaca da se na ovaj način obračunaju s ljudskom civilizacijom. Kao potvrda, smatra se čudan objekt koji je eksplodirao 11. listopada 2019. iznad teritorija Kine. Astrobiolog Wickramasingh siguran je da je upravo ovo užareno tijelo bilo "nabijeno" elementima monokulture Covid-19, koje je preživjelo unatoč enormnoj temperaturi. Nakon što je prodro u Zemlju kroz troposferu, virus je počeo obavljati svoj prljavi posao.

Druga skupina ufologa smatra da nam humanoidi, naprotiv, pomažu u borbi protiv pandemije.

Početkom ove godine na webu se pojavio video Scotta Warringa. Istraživanje je provedeno s područja NASA-inog solarnog opservatorija (SAD). Na videu u blizini Sunca jasno je vidljiv trokutasti crni objekt, veličine blizak Mjesecu.

Tijelo nije samo visjelo, već se polako okretalo. Ufolog tvrdi da je objekt bio prisutan u solarnoj orbiti najmanje devet mjeseci. Cijelo to vrijeme NASA nije progovorila ni riječi o zanimljivoj činjenici. Verzija o sunčevoj pjegi ili bilo kakvim anomalijama ne funkcionira zbog nestabilnosti objekta, njegovih stalnih kretanja i očuvanja njegovog oblika. Stoga je najvjerojatnije riječ o NLO-u, odnosno o stacionarnoj izvanzemaljskoj stanici u solarnoj orbiti. Na temelju navedenog, Sunce može biti ili svojevrsna "baterija" za punjenje izvanzemaljskih brodova, ili portal u druge galaksije, preko kojih stižu do nas.

Tijekom proteklih šest mjeseci zabilježen je neviđeni broj viđenja NLO-a. Belgija je oborila rekord tijekom pandemije. Velika većina objekata promatrana je na nebu Flandrije.

  star gate universe      

Sve to teoretičarima zavjere daje razlog za pretpostavku da vanzemaljci sigurno postoje, a da je i sama svjetska vlada u dosluhu s njima. Dakle, nema tko kazniti za goleme žrtve vanzemaljskih virusa. Možda se za Zemlju spremaju neke globalne promjene, a pandemija je tek početak ovog velikog eksperimenta. Tako da je pitanje isplati li se nadati poboljšanju situacije još uvijek otvoreno.

izvor
https://www.nlosecrets.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno