Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Jesu li se bogovi vratili?

23 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jesu li se bogovi vratili?

U travnju 2021., očevidac je uspio u dobroj kvaliteti fotografirati veliki NLO u blizini grada Mexico Cityja. Ispostavilo se da je tajanstveni predmet blizak mitskim letećim strojevima "bogova" iz drevnih spisa pod nazivom "Vimane". Arheolozi u Meksiku su prethodno pronašli mnogo crteža i glinenih kipova sličnih NLO-ima. Ako je na nebu iznad Mexico Cityja primijećen pravi Viman, onda se ispostavilo da su se drevni bogovi vratili?

Takozvane vimane mogle su razviti nevjerojatnu brzinu, a na brodu su mogle nositi moćno oružje drevnih bogova. Neki tekstovi čak opisuju konstrukciju zrakoplova Vimana Bogova i pilotskog priručnika. Riječ Viman sastoji se od dvije riječi. “Vi” znači nebo, a “Čovjek” znači osobu, kada spojite ove dvije riječi, dobijete osobu na nebu.

                                                               

                                                                             Vimane su se pojavile iznad Meksika. 

Vjeruje se da su lokalni narodi antike na ovaj način pokušali prikazati zrakoplove. Na koji su nekada davno "Bogovi" letjeli s dalekih zvijezda ...

                                                                             Noviji slučaj snimka NLO-a, iznad grada bogova
U noći 18. studenog 2021. godine, oko 00.30 sati, ogroman svjetleći sferni objekt preletio je arheološko područje. Točnije, iznad arheološkog nalazišta Grada bogova u Teotihuacanu u Meksiku.

Ogroman objekt snimila je nadzorna web kamera poznatog restorana u Teotihuacanu. Gdje možete vidjeti veličanstvenu piramidu Sunca i cijelo arheološko područje. NLO u videu leti sa strane mjesečeve piramide i diže se uz vertikalu piramide sunca. Tako leti iznad cijelog arheološkog područja.

Снимок 9.jpg

                                                                           Kameni NLO koji su napravile drevne Maje. foto: psycheforum.ru

Teotihuacan, što znači "grad bogova", veliki je i drevni grad u Meksiku. Poznat po piramidalnim hramovima i astronomskim građevinama. Izgrađen prije više od 2000 godina, Teotihuacan se u svojoj starini, složenosti i veličini može činiti kao nesvjetski grad. Znanstvenici pogrešno kažu da je ovaj grad samo rezultat ljudskog rada, ali to nije tako.

Ovaj grad, koji je mogao primiti preko 100.000 ljudi, stoljećima je gradila "mješavina civilizacija". Uključujući Maye, Zapotec i Mixtec, i uz pomoć Zvjezdanih naroda. Najpoznatija građevina u Teotihuacanu je masivna piramida Sunca. Jedna od najvećih građevina te vrste na zapadnoj hemisferi. Struktura ima zanimljivu orijentaciju, vjerojatno temeljena na kalendarskim ciklusima.

Podsjećamo sve čitatelje da je ovo područje često epicentar intenzivnih NLO aktivnosti. I samo stanovništvo često govori o susretima s “ljudima iz svemira” koji su se dogodili u prošlosti. Je li doista moguće da su se bogovi vratili?

 

 

izvor
https://koroleffsov.ru/bogi-vernulis-video-vimana-nad-meksikojj.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno