Petak 23 Veljača 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

DEZINFORMACIJSKI PROGRAM SIVIH VANZEMALJACA

02 Sij 2022
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DEZINFORMACIJSKI PROGRAM SIVIH VANZEMALJACA

 

Ugledna kontakterica Iliana pojašnjava situaciju s programom Sivih: “Razgovarat ću o programu Grey Alien i razjasniti neke stvari vezane uz druge kontakte. Daljinski sam pratila neke Grayse koje kontroliraju holografske tehnologije umetanja. Kada sam provjerio jednu poznatu kontaktericu koja tvrdi da je u telepatskom kontaktu i prenosi informacije za otkrivanje, vidila sam da je ovaj kontakt crn i prazan. Ovaj kontakt nije stvarna osoba, napravljen je od fotona. Ovo je tehnologija holografske projekcije koju sivi koriste na ovoj ženi, zbog čega ona širi dezinformacije."

“Moram odmah reći da ovo nije Elena Danaan, ova žena je mnogo mlađa. Što se tiče Danaan i njenog kontakta, kada sam mentalno pogledao Torkhana, odmah sam vidio da je ovo živo biće, toplo je, napravljen je od krvi i mesa, nije izmišljen, nije napravljen od fotona, on je pravo živo biće. Elena Danan komunicira s Torkhanom, on je stvaran i pilot je galaktičke federacije svjetova. Ali drugo stvorenje koje sam iz daljine promatrao u vezi s mladom ženom kontakta je nešto drugo. Ovo stvorenje također tvrdi da je dio galaktičke federacije svjetova, ali nije."

 

Benjamin Fulford najnovije vijesti 09.11.

“Došao je kao prazna ljuska s fotonskom energijom, nije živo biće i nije kontakt koji je stvaran, to je ono što Graysi holografski modeliraju ovoj mladoj ženi da širi dezinformacije. Sigurno nije ona kriva. Ovu ženu kontroliraju i manipuliraju njezin um, ona nije loša osoba, pa sam samo još jednom htio to pojasniti. U osnovi, ono što Graysi rade govori nam da su gotovo svi komunikacijski sustavi prebačeni pod njihovu kontrolu, iako mnoge sustave na internetu još uvijek kontroliraju Cabala i agencije s tri slova. Trebali biste biti svjesni da ovdje dolaze različite informacije. Sada smo u vremenskom ratu, morate vidjeti što se događa ovdje na Zemlji da biste shvatili da je ovo jedno od najmračnijih vremena kroz koje prolazimo.

Legendarni kontakter Alex Collier odgovarao je na pitanja o svemiru

“Naivne glumce Graysi koriste kao agente dezinformacija, a oni to i ne znaju, misle da komuniciraju s dobroćudnim stvorenjima. Moramo upotrijebiti svoju razlučivost i otkriti što je istina, a što nije, koristim svoje sposobnosti gledanja na daljinu i svoje psihičke sposobnosti da sam otkrijem, jer se neću povezati s nečim što je loša frekvencija. Prije toga, uvijek gledam stvari iz daljine, a ponekad i ljude i bića da vidim što one zapravo jesu. To je ono što ja radim, i to je ono o čemu bih želio malo prodiskutirati. Za matricu visokih sivih, njihove diskove i cijeli program znam od 2016. godine, kada sam čitala članke Ashayane Dean "Putnici 1 i 2" ona detaljno opisuje kako ti visoki sivi mogu manipulirati umovima posebno kontakterica, oni može to učiniti i s muškarcima, ali čini se da ciljaju na mlade žene. Iz nekog razloga, ova tehnologija holografskog umetanja svijesti uglavnom se povezuje s mladim kontaktericama. Koneshno svi ti tajni svemirski programi štite Zemlju i naš Sunčev sustav od uništenja od strane sivih ili gmazova , kao i od negativnih upada. Međutim, tajni svemirski programi nisu naši spasioci u globalnom smislu, branitelji se neće tek tako spustiti na zemlju i ukloniti sve loše ovdje."

 

 

“Oni su samo zaštita. Branitelji koji nas spašavaju od uništenja, od potpunog uništenja od strane negativnih vanzemaljaca. Oni nisu ovdje da rješavaju naše probleme i spašavaju nas od svih vrsta nevolja. Oni nisu ovdje da nam daju medicinske krevete ili druge pozitivne tehnologije za poboljšanje naših života, to nije njihov posao. Štoviše, ne postoji zemaljski savez, on ne postoji, ovo nikada nisam vidio u tajnom svemirskom programu. Čak i Penny Bradley kaže da nikada nije vidjela ništa poput zemaljskog saveza, ovo najvjerojatnije nije stvarno. Jednostavno postoje banalne zemaljske obrambene snage, postoje svemirske snage, postoje obrambene snage Marsa, postoje planetarne korporacije, postoji program zaštite od sjene, ali nema ujedinjenog zemaljskog saveza, ovo nije stvarno."

 

Solipsi Rye - Inženjeri Starseeding.

“Ne radimo ni s jednom naprednom tehnologijom s kojom ne radi galaktička federacija svjetova. U svemiru je rat, uskoro ćemo vidjeti tko će pobijediti, a nadam se da će pobijediti svjetlosna bića. Zemaljski mrak je ono što se događa iza kulisa. Mnogo je lažnih događaja koje je potrebno očistiti i zaustaviti. To je stvarnost s kojom se suočavamo, pa opet jasno stavljam do znanja da nisam ovdje da širim negativnost, niti da stvaram probleme ljudima. Ovdje sam da razgovaram o onome što znam i što gledam na daljinu, stoga vam puno hvala i sve najbolje."

 

izvor
https://unworld.ru/ufologiya/dezinformacionnaja-programma-seryh-prishelcev/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno