Utorak 25 Siječanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Pukovnik USAF-a otkriva koordinate drevnih antarktičkih ruševina

03 Sij 2022
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRATITE NAS NA TELEGRAMU

https://t.me/smolka123/16

 

Pukovnik USAF-a otkriva koordinate drevnih antarktičkih ruševina

Dana 26. prosinca 2021., moj izvor iz američke vojske, JP, dobio je skup zemljopisnih koordinata od neimenovanog potpukovnika (USAF) koji mu je jednostavno rekao da ih javno objavi. JP je vidio časnika na tajnom brifingu kojem je prisustvovao u vojnoj bazi u kojoj je trenutno stacioniran, gdje su mu rekli da su drevne ruševine pronađene na Antarktiku, Mjesecu, Marsu i drugdje u našem Sunčevom sustavu.

Oni su bili istraženi u zajedničkim misijama s raznim zemaljskim nacijama, uključujući Kinu. JP je sudjelovao u misiji na Mjesec, o kojoj sam govorio u svom prethodnom intervjuu s njim , te u ranijoj zajedničkoj misiji na Ganimed .

Čini se da koordinate dane JP ( 72°31'12″S 3°36'26″W ) pokazuju veliki kompleks zgrada koji se nalazi oko 150 milja (240 km) od antarktičke obale u Zemlji kraljice Maud. Ovo je područje na koje je polagao pravo Hitlerov Treći Reich i gdje je tijekom Drugog svjetskog rata tajno uspostavljena antarktička kolonija, baza 211.

Ruševine se nalaze na povišenom području koje je bez leda i čini se da ima pistu ili vrlo dugačke hangare iz kojih zrakoplovna vozila mogu poletjeti i sletjeti.

Antarctic Structure adjusted 1024x990

                                                          Snimka zaslona antarktičke strukture. Prilagođeni kontrast i svjetlina.

Važno je istaknuti da su ruševine mnogo milja udaljene od dvije obližnje norveške baze Troll (72°00′42″S 2°32′06″E) i Tor (71°53′22″S 5°09′34 ″E). Ovo su dvije najbliže antarktičke istraživačke stanice koordinatama danim JP-u, što pokazuje strukturu gotovo 8 stupnjeva zapadno od Trolla, sa sličnom zemljopisnom širinom. Označio sam približnu lokaciju strukture u odnosu na antarktičke istraživačke stanice na sljedećoj slici.

Antarctica Station Map 1024x853

Prema JP-u, američka vojska radi unutar nekoliko zgrada u ruševinama, od kojih jedna sadrži 'zvjezdana vrata' ili 'portal' koji omogućuje trenutno putovanje u našem Sunčevom sustavu. Ovo je JP-ova skype poruka za mene o ruševinama:

Ovo su ruševine gdje se svi susreću. On je jedan od časnika. Vidio sam ga samo jednom u sobama u kojima održavamo sastanke. Prišao mi je i rekao da podijelim informacije. On radi u zgradi gdje su vrata koja vas vode na različita mjesta u našem Sunčevom sustavu. [26.12.2021.].

Značajno je da potpukovnik USAF-a radi u zgradi u kojoj se nalazi portal/kapija. Procjena veličine ruševine, koristeći Google Earth, je otprilike 2500 stopa (oko 830 metara).

verziji ovog članka).

Položaj ruševina sugerira da ga je pronašao i prethodno koristio njemački SSP (Tamna flota) i da je bio zabranjen za američku vojsku. To bi posebno bio slučaj da se u njemu nalazi portal koji omogućuje trenutno putovanje u našem Sunčevom sustavu i izvan njega.

Moguće je da je ruševine nedavno američkoj vojsci predala Kina. U prethodnim člancima proučio sam tvrdnje da je njemačka crna flota nedavno morala evakuirati Antarktiku zbog intervencije Zemaljskog saveza koji radi s prijateljskim izvanzemaljskim organizacijama: Galaktičkom federacijom svjetova. Objekti Mračne flote su navodno predani Kini, koja ih je brzo predala američkom svemirskom zapovjedništvu uz odredbu da će se na njima provoditi zajednička znanstvena istraživanja, kako je predviđeno sporazumima postignutim u srpnju iznad Jupitera, o kojima sam ovdje govorio.

Kritičari bi mogli ukazati na prividne ruševine kao samo na pikselizaciju zbog slika niske razlučivosti iz američkog Geološkog zavoda koje je Google Earth koristio za izradu zračnog pregleda . Pomno ispitivanje slike u usporedbi s drugim obližnjim područjima sugerira da objekt nije posljedica pikselizacije slike. Na Google Earth Pro, povijesni pregled koordinata koje je poslao JP pokazuje da je ovo prvi put da se struktura pojavljuje.

Službena grafika s portala AntarcticGlaciers.org pokazuje da je ledeni pokrov debljine manje od 500 metara u regiji u kojoj se nalaze ruševine. Njegov položaj na povišenom području bez leda čini ga vrlo prikladnim kao zračnu bazu koju su koristili njeni bivši stanovnici - Nijemci, izvanzemaljci ili drevna civilizacija.

Antarctica Ice Sheet depths 653x1024

Neki se mogu zapitati zašto je JP-u dao koordinate ovih drevnih ruševina od strane časnika USAF-a i rekao da to javno objavi. Važno je istaknuti da su tijekom 2017. godine operativci zračnih snaga u nekoliko navrata davali upute JP-u gdje treba gledati u nebo radi fotografiranja letećih trokuta i pravokutnika u blizini zračne baze MacDill. Fotografije i povezani članci dostupni su ovdje , ovdje , i više ovdje .

Imam veliko povjerenje u pouzdanost JP-a kao svjedoka i kao kanala za objavu informacija koje su prešutno odobrili visoki vojni dužnosnici. To me navodi na zaključak da bi struktura pronađena na slikama Google Eartha mogla biti drevne antarktičke ruševine, znatno veće od onih pronađenih u Machu Pichuu, koje je prije koristila Njemačka tamna flota, a sada je pod kontrolom Zemaljskog saveza na čelu od strane američkog svemirskog zapovjedništva.

Video verzija ovog članka dostupna je na YouTubeu

& Rumble

izvor
https://exopolitics.org/usaf-colonel-leaks-coordinates-of-antarctic-ruins/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno