Ponedjeljak 23 Svibanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Vidovnjak Krzysztof Jatskowski ispričao je kako će početi nuklearni rat.

26 Sij 2022
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vidovnjak Krzysztof Jatskowski ispričao je kako će početi nuklearni rat.

Pan Krzysztof Jatskowski, voljeni vidovnjak Poljaka, u nizu svojih emisija s prognozama za 2021. obećao je da će se od kolovoza 2021. cijeli svijet nečega jako bojati i da će vrhunac tog straha biti negdje u prosincu. Krzysztof nije vidio uzrok uzbune, no prema njegovom mišljenju, a prema procjenama publike, strah je trebao izazvati novi val pandemije.

No, stvarnost je malo odstupila od općih očekivanja, a Omicron koji se pojavio u jesen nikome nije puno zasmetao. Puno strašnija od ikoga sada je prijetnja svjetskog rata, koja je do prosinca 2021., iz nekakve apstraktno-amorfne, smještene negdje na periferiji masovne svijesti, odjednom postala sasvim konkretna: došlo je do ogromnih kretanja trupa i flota , ultimatuma i provokacija. Dakle, Kina od jeseni 2021. terorizira Tajvan svojim pokaznim letovima u zonu identifikacije sustava protuzračne obrane, u posljednjem manevru sudjelovalo je čak 39 zrakoplova.

I tako, u pozadini svih tih strahova i tjeskobnih očekivanja, g. Yatskovsky napravio je zaseban video za svoje pretplatnike s odgovorima na pitanja isključivo o temi Trećeg svjetskog rata, govoreći kada će otprilike početi, gdje i što će biti znak da se sakrije ispod stola.

Rat će, kako je rekao, početi u dvije faze. Dakle, sada i u Poljskoj, i u Europi, i općenito, u cijelom svijetu vlada napetost i ozbiljna vojna spremnost. Negdje je više, negdje manje, ali vojska je posvuda napeta. Vrhunac te napetosti bit će na granici veljače-ožujak, nakon čega će se činiti da će tjeskoba oslabiti, iako neće potpuno nestati. Ali s početkom ljeta pojavit će se, takoreći, druga spremnost i bit će iznenadna.

Što se tiče situacije na granici između Ukrajine i Ruske Federacije, Pan Krzysztof još ne vidi sukob punog razmjera, barem u kratkom roku. Prema njegovim riječima, Moskva je uhvatila korak s vojnicima kako bi ucjenjivala Zapad u iščekivanju nekih događaja. Moskva koristi vojnu prijetnju Ukrajini kao pregovarački instrument i bit će provedena ako tamo nešto, prema Moskvi, krene po zlu.

Treći svjetski rat počet će s dva sukoba, od kojih će se jedan smiriti, a drugi će postati srž globalnog rata. Gdje će to biti Pan Krzysztof ne zna točno, ali dogodit će se mnogo južno od Poljske. Prema njegovom mišljenju, to će biti Bliski istok, iako može biti i južna Europa.

Sukob će vjerojatno eskalirati u nuklearnu i žutu prašinu, na što je mnogo puta vidio i na što je upozoravao, može se pojaviti i pojavit će se pri korištenju oružja ove vrste.

Kina će igrati veliku ulogu u ratu. U rat neće odmah i ne izravno, ali Krzysztof svoje sudjelovanje povezuje s vatrenim stupovima do neba. Uključivanje Kine bilo bi, rekao je, jednostavno grozno.

Turska će u svemu tome morati odigrati vrlo veliku ulogu koju će svatko mamiti na svoju stranu. A Turci će, na kraju, promijeniti stranu fronte, okončavši rat ne s onima s kojima su počeli.

Kad se sve okrene na odrasli način, u Europi će početi panika i neke zemlje neće htjeti sudjelovati u tome. Prva će, kako vidi Krzysztof, početi grabljati Španjolska. A u Poljskoj su gazde toliko uplašene da će uglavnom nekamo pobjeći i nitko ih neće moći pronaći. Ovlast će preći na vojsku i neke dužnosnike ostavljene na terenu.

I običnim građanima će biti teško: doći će do nekih novih ograničenja i problema s hranom.

Konačno, Pan Krzysztof vrlo detaljno opisuje početak rata. Primio ga je u viziji koja ga je proganjala posljednjih nekoliko dana. U viziji je bila nekakva palača,vrlo lijepa dvorana. I tamo neka osoba – ili kralj, ili član neke važne kraljevske obitelji, ili izabrani političar poput premijera, održi nekakav govor koji cijeli svijet sluša suspregnutog daha. I odmah nakon toga počinje Veliki rat

 

Mi, urednici The Big The One, nismo vidovnjaci i ne znamo kako će sve biti. Ali, uspoređujući riječi Pana Yatskovskog s objavama drugih ljudi, mislimo da će općenito sve biti ovako. Svi slavni i slavni proroci proteklih desetljeća imaju mnoge naznake globalne nuklearne razmjene koja će se dogoditi u kasno ljeto ili ranu jesen tko zna koje godine. Neposredno prije toga bit će strašna borba za mir u svijetu, a čim se strane dogovore, ona će procvjetati. No, nitko nije točno naznačio koja će to godina biti, pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com/%d1%8f%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%8f%d1%89%d0%b8%d0%b9-%d0%ba%d1%88%d0%b8%d1%88%d1%82%d0%be%d1%84-%d1%8f%d1%86%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%81%d0%ba-2/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno