Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

S čime NLO-i prskaju nad Ukrajinom i općenito u svijetu. Što nam spremaju vanzemaljci?

08 Ožu 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S čime NLO-i prskaju nad Ukrajinom i općenito u svijetu. Što nam spremaju vanzemaljci?

S početkom invazije na Ukrajinu od strane hordi divljaka, ne samo da je pozornost svih svjetskih medija prikovana za događaje koji se sada odvijaju u našoj zemlji, već su čak i specijalizirani resursi ufologa i nibirologa zaboravili na ploče i objavljuju uglavnom video snimci sa zločinima Horde nad civilnim stanovništvom. Tako se djelomično obistinilo dugogodišnje proročanstvo nibirologa da će u pozadini svjetskog rata malo tko biti zainteresiran za činjenicu da na nebu više nema jedan mjesec, već dva ili čak četiri. U međuvremenu, događaji koji se sada odvijaju u atmosferi također su vrlo važni, jer su najvjerojatnije nekako povezani s onim što se događa na zemlji.

Fotografija snimljena u Kijevu krajem veljače:

19ae210efc36

U svijetu sada ima puno čudnih atmosferskih pojava, mi ih pratimo, ali danas bih se želio usredotočiti na ogroman broj NLO videa koje su Ukrajinci sada počeli postavljati. Odabir je napravio naš čitatelj Misteryo :
Videozapisi nisu najkvalitetniji, ljudi koji snimaju NLO-e u trenutku snimanja donekle nisu dorasli, ali masovnost promatranja je nevjerojatna. I svi NLO-i poznatih vrsta. Na primjer, zelena "cigara" iz prvog videa viđena je dan ranije u Argentini . Autor fotografije imao je vremena i inspiracije da odredi veličinu objekta i, prema njegovim procjenama, duljina letečeg objekta je oko 400 metara:

 

Nisu zaboravili mali zeleni posjetiti zemlju agresora:

A ovo je država Teksas, 1. ožujka 2021.:

Kanada:

Velika Britanija:

Prije mjesec dana videi iz Kanade, Velike Britanije i Houstona zasigurno bi se jako obradovali svi mrežni ufolozi, jer ovako nešto još nismo vidjeli. Međutim, sada, u svjetlu događaja koji se odvijaju u svijetu, osjećaj iz obilja ovih snimaka nije baš radostan. Najvjerojatnije se na Zemlji sprema nešto nevjerojatno pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2%d1%81%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%ba-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d1%8e%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d0%bd%d0%bb%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b9-%d0%b8/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno