Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Drevna dvorana zapisa pronađena u Rumunjskoj čuva se u tajnosti od 2003

27 Ožu 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Drevna dvorana zapisa pronađena u Rumunjskoj čuva se u tajnosti od 2003

Godine 2002. Pentagon je izvodio nekoliko vojnih i geodezijskih programa koristeći satelite temeljene na gornjoj tehnologiji. Satelit je uočio određenu strukturu koja se nalazi unutar planina Bucegi.

Godine 2003. došlo je do nevjerojatnog otkrića velike anomalije unutar planine Bucegi u Rumunjskoj. Talijanski slobodni zidar visoke razine bio je prvi koji je upozorio strogo tajnu paranormalnu jedinicu rumunjske obavještajne službe o otkriću koje je načinio američki radar za probijanje tla.

Otkriće vrlo velike hemisfere ili strukture u obliku kupole unutar planine pokrenulo je složen niz geopolitičkih manevara koji su uključivali brzo praćenje Rumunjske u NATO radi "njene zaštite". Sve se to dogodilo otprilike u isto vrijeme kada je slična anomalija pronađena u Iraku što ga čini nepoznatim čimbenikom u invaziji koju predvode SAD.

88

Unutar tajanstvene strukture nalazilo se nevjerojatno skladište drevnih informacija, prava Noina arka zaboravljenog znanja i genetike pohranjene holografski. Ovu drevnu Dvoranu zapisa izgradila je visoka rasa divova ili izvanzemaljaca koji izgledaju kao ljudi.

Rumunjska "Hall of Records" bila je uključena u složenu geopolitičku borbu između Pentagona, rumunjske vlade i viših slobodnih zidara koji se bore za objavljivanje ili suzbijanje informacija koje izlaze u javnu arenu.

Postoje 4 primarna tunela i daljnji podtuneli koji vode do dubljih i većih mjesta.

U tim tunelima ćete naći sobe, ogromne sobe, s ogromnim stolovima i kamenim stolicama za ljude mnogo više od nas. Ove sobe su stvorene prije 50.000 godina i svaka je povezana jedna s drugom, zaštićena izvorom energije koji aktivira sve dok se aktivira jedan.

Projekciona soba sadrži svu našu povijest i može se vizualno reproducirati.

lk

 

Sa svake strane sobe nalazi se pet stolova. Na nekima od njih su različiti predmeti koji se čine tehničkim alatima. Od mnogih od njih koji se spuštaju na tlo, puno je bijelih, prozirnih žica koje se skupljaju u pravokutne kutije od sjajnog, srebrnog materijala. Kutije se postavljaju izravno na tlo. Kabeli su iznimno fleksibilni i lagani, a svjetlosni impulsi mogu se vidjeti kako kruže duž njihove duljine.

Prilikom približavanja bilo kojoj od tablica, aktivira se holografska projekcija koja prikazuje aspekte određenog znanstvenog područja. Trodimenzionalne slike su savršene i vrlo velike, visine gotovo dva i pol metra.

Projekcije se pokreću same, ali su istovremeno interaktivne i ovise o onome tko stupa u interakciju sa stolovima dodirujući njihove površine.

Penjući se na posebno doneseni tronožac vidljive su površine stola. Prekriveni su filmom od tamnog staklastog materijala. Film je podijeljen na nekoliko velikih kvadrata omeđenih ravnim linijama, tvoreći svojevrsnu mrežu. Za jednim stolom predmet je biologija, a projicirane slike su biljke i životinje, neke potpuno nepoznate.

Dodirom na jedan od kvadrata hologram prikazuje strukturu ljudskog tijela. Razvija holografske slike raznih dijelova tijela koji se uvijek rotiraju. Drugi kvadrati pokazuju projekcije drugih bića na druga nebeska tijela. Istodobnim tapkanjem na dva različita kvadrata, složena znanstvena analiza pokazuje DNK oba bića i mogućnosti njihove kompatibilnosti.

U ovom intervjuu, Peter Moon, poznati autor serije knjiga Montauk, govori o seriji knjiga Transilvanije koju je počeo uređivati ​​i objavljivati ​​2009. Objašnjava kako se prvi put uključio kroz svoje istraživanje putovanja kroz vrijeme na projektu Montauk. Nakon toga je redovito putovao u Rumunjsku i uspio je potvrditi ključne aspekte priče

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2022/03/ancient-hall-of-records-found-in.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno