Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Otkrića drugog klevetnika, Williama M. Tompkinsa: Američke vojne tvrtke rade s vanzemaljcima, Mjesec okupiraju gmazovi i još mnogo toga!

03 Svi 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Otkrića drugog klevetnika, Williama M. Tompkinsa: Američke vojne tvrtke rade s vanzemaljcima, Mjesec okupiraju gmazovi i još mnogo toga!

Samo dvije godine prije svoje smrti (2017. - u dobi od 94 godine), William M. Tompkins napisao je knjigu "Selected by Extraterrestrials" , koja je otkrila da američka mornarica radi s vanzemaljcima. Tompkins se može smatrati jednim od najvažnijih klevetnika (zajedno s Bobom Lazarom ili Williamom Cooperom), koji je otkrio tajne svemirske programe i tajne vladine planove o vanzemaljcima.

Čovjek je također tvrdio da je bio dio operacije u kojoj su sudjelovali špijuni američke mornarice koji su ukrali NLO planove i tajne antigravitacijske tehnologije od nacista tijekom Drugog svjetskog rata. Stoga se čini da su nacisti već imali operativne NLO-e tijekom Drugog svjetskog rata. Nakon što je američka vojska ukrala nacističke NLO planove - tvrdi Tompkins - SAD su kasnije razvile vlastitu NLO flotu, pod kontrolom "Majestic 12", navodne američke strogo tajne vojne skupine koja je kontrolirala i upravljala tim pitanjem. NLO-i i vanzemaljci od 1940-ih godina.

U srpnju 2017., na konferenciji za novinare, Tompkins je dao izjavu bez presedana. Tvrdio je da je radio za Douglas Aircraft Company zajedno sa vanzemaljcima, kao što je navedeno u njegovoj knjizi iz 2015., koja je gore objavljena.

Vraćajući se nacistima i njihovim NLO-ima, drugi klevetnik, Robert Wood, koji je intervjuiran s Williamom Tompkinsom iz Search4TruthReality, tvrdio je da je nacistička tehnologija brzo napredovala zbog njihovog odnosa s gmazovima

Dr. Wood je radio u menadžmentu istraživanja i razvoja u Douglas Aircraftu i McDonnell Douglasu od 1956. do 1993. godine. Kasnije je postao član odbora MUFON-a (UFO Research Organization).

2022 05 03 195042

Tompkins je u gornjoj knjizi rekao da su, kada su prvi astronauti otišli na Mjesec, bili šokirani otkrivši da su ga već zauzeli gmazovi u zviježđu Zmaja. Rekao je da su gmazovi, visoki preko 3 metra, sjedili pored svog naprednog zrakoplova. Prema Tompkinsu i dr. Woodu, gmazovi su već sklopili dogovor s nacistima.

Prema Tompkinsu, iako postoje mnoge izvanzemaljske vrste koje trenutno stupaju u interakciju s čovječanstvom, gmazovi i sjeverni vanzemaljci sada imaju veliki utjecaj na svijet. Tompkins je također opisao zabrinutost američke vojske oko NLO-a i izvanzemaljskih bića, s ciljem stvaranja naprednog svemirskog oružja koje bi se moglo koristiti za obranu planeta Zemlje od vanzemaljske prijetnje našoj civilizaciji. Također je otkrio da američka mornarica ima borbene skupine koje djeluju izvan Zemlje.

Mjesec dana nakon šokantne konferencije, Tompkins je neočekivano preminuo 21. kolovoza 2017. u San Diegu u Kaliforniji u 94. godini.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/dezvaluirile-unui-alt-detractor-william-m-tompkins-companiile-militare-americane-lucreaza-alaturi-de-extraterestri-luna-e-ocupata-de-reptilieni-si-multe-altele/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno