Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Tajna Autec Tuaoi kamena NLO veza

23 Lis 2022
(Reading time: 5 - 10 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajna Autec Tuaoi kamena NLO veza

Novinar Daniel Liszt intervjuirao je Johna W. Warnera IV., sina nasljednice Mellona Catherine Mellon i senatora Warnera iz Virginije.
SECRET NAVY NLO DOSIJE VREMENSKA SKALA i AUTEC TUAOI STONE NLO VEZA.

John W. Warner IV ulazi duboko u svoje obiteljske veze s The Cosmos Clubom poznatim kao NLO Bilderberg. On također objašnjava kako je njegov otac, ministar mornarice John Warner imao saznanja o tajnim mornaričkim AUTEC eksperimentima u Hot Zoneu za izvlačenje atlantskog Tuaoi kamena (također zvan Vatreni kamen) s oceanskog dna i klasificirao Top Secret operacije spašavanja NLO-a.

AUTEC (Atlantsko podmorsko središte za testiranje i ocjenjivanje - Navys Area 51 )

Od njegove izgradnje 1959. postoji mnogo čudnih izvješća o USO i NLO aktivnostima diljem AUTEC-a. Priče o izvanzemaljcima koji rade s mornaričkim osobljem u dubokoj podvodnoj bazi nadomak Bahama na vrhu Bermudskog trokuta u jednom od najdubljih rovova u oceanu.

Atlantski kamen Tuaoi: Najistaknutiji čimbenik u Cayceovim predviđanjima je kamen Tuaoi ili Vatreni kristal. Bio je to izvor pomlađivanja tijela Atlantiđana i izvor energije za njihovu tehnologiju. Cayceov opis ovog šesterostranog, cilindričnog kvarca i njegovih sposobnosti nalikuje onima današnje laserske zrake, koja koristi vrstu ultranasilne svjetlosne energije za napajanje

crystal sphere 2

Verzija Atlantske sfere 11.11.11. na Mayanskoj konferenciji o kristalnoj lubanji u Los Angelesu - fotografije Robyn Swick

Upotreba drevnih kristala:

01. Ozdravljenje, porod, prijelaz
02. Meditacija, buđenje, povećanje psihičkih sposobnosti
03. Povećanje mentalne sposobnosti i jasnoće misli
04. Znanost i tehnologija
05. Dematerijalizacija
06. Teleportacija
07. Telekineza
08. Magnetska polja sila
09. Knjižnice
10. Pohranjivanje zapisa i drugog znanja, slično kao računalo
11. Botanika i poljoprivreda
12. Kontrola vremena
13. Ogromni kristalni toranj generatori struje
14. Komunikacija

Kristali imaju sposobnost prenijeti energiju, zadržati je, održati njen intenzitet, fokusirati je i odašiljati je na velike udaljenosti sličnim prijamnicima koji su jednaki ili usporedivi s odašiljačem. Veće kamenje, nazvano Fire Crystals, bilo je središnja stanica za prijem i emitiranje, dok su drugi djelovali kao prijamnici za pojedinačne gradove, zgrade, vozila i domove.

John W. Warner IV rekao je da su tajne obavještajne strukture zadržale dramatične skokove u egzotičnoj drevnoj NLO tehnologiji iza smrtonosnog Zida tajnosti (X-Protect). Warner postavlja pitanje: Može li se X-tehnologija unutar NLO datoteke učiniti dostupnom svijetu?

 

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2022/10/the-secret-autec-tuaoi-stone-ufo.html

 

Misterij kristalne sfere Atlantide
Teorije o Atlantidi spominju opsežnu upotrebu kristala od strane Atlantiđana. Kristali su varirali u malim bojama i harmoničkim frekvencijama. Kristali slijede harmonijske frekvencije i mogu se koristiti s instrumentom koji izgleda poput vilice za ugađanje.

atlantis crystals

                                                                                                     Atlantis sjemenski kristal

Teorije o Atlantidi spominju opsežnu upotrebu kristala od strane Atlantiđana. Kristali su varirali u malim bojama i harmoničkim frekvencijama. Kristali slijede harmonijske frekvencije i mogu se koristiti s instrumentom koji izgleda poput vilice za ugađanje.

Atlantiđani su navodno iskoristili energiju piramida, koristeći harmonike povezane s kristalima u tu svrhu. Kao što imamo Veliku piramidu u središtu planeta povezanu s mrežnom matricom koja stvara našu stvarnost, tako su to činili i Atlantiđani.

Njihova je piramida navodno potonula na dno Atlantskog oceana što je metafora o povratku u kolektivnu nesvijest ili izvor stvaranja.

Kristali Atlantide dobivali su energiju iz različitih izvora, uključujući Sunce, mrežni sustav Zemljinog energetskog polja ili jedni od drugih.

Točke mreže često su označene piramidama. Atlantiđani su tu energiju, u kombinaciji s kristalima, koristili za prijenos energije s jedne piramide na drugu ili, kao vanzemaljci, za ulazak i odlazak s planeta.

                                                                                                     Tajanstvena energetska zraka

energy beam pyramid of the moon in teotihuacan1

Ovisno o nagibu Zemljine osi u određeno doba godine, jedna bi piramida funkcionirala tako da intenzivira i prenosi energiju drugim piramidama koje bi tada djelovale kao uređaji za primanje i raspršivale energiju prema potrebi. Suprotno bi se primijenilo kada bi ta piramida bila na nefokusiranoj točki u odnosu na njihovo nebesko poravnanje, kada bi se druge piramide koristile kao odašiljači.

 

Bio je to zamršen sustav matrične kristalne mreže.

Koliko god zemlja Atlantida ostala kontroverzna, još uvijek je enigma koja se ne može opovrgnuti. Da bi dilema bila još misterioznija, postoji zbunjujući misterij koji okružuje neobičnu kristalnu sferu za koju se kaže da je pronađena u potopljenoj piramidi u vodama blizu mjesta gdje se navodno nalazila Atlantida.

Zapanjujuće otkriće dr. Raya Browna

Poznata kao Atlantska kristalna sfera Raya Browna, otkriće sfere dogodilo se tijekom ronjenja na otočju Bari na Bahamima 1970. Tijekom ronjenja, Ray Brown – naturopatski liječnik – razdvojio se od svojih prijatelja i dok ih je tražio , naišao je na čudnu piramidalnu strukturu.

crystal sphere pyramid

Iako iznenađen otkrićem, istraživao je i bio zadivljen činjenicom da su stranice piramide potpuno glatke, a spojevi između pojedinih blokova gotovo neprimjetni. Nakon ulaska u piramidu, Ray je bio dodatno zapanjen čistim, glatkim stranama unutrašnjosti: na zidovima nisu rasle alge ili koralji.

 

I ne samo to, već je mogao jasno vidjeti unutrašnjost jer je soba bila dobro osvijetljena, ali nije bilo vidljivog izvora svjetlosti. Pokušao je ukloniti višestruki crveni dragi kamen pričvršćen za metalnu šipku koja se spuštala iz središta stropa, ali nije ga uspio izbaciti. Otprilike četiri stope ispod vrha crvenog dragog kamena stajala je brončana metalna skulptura dviju otvorenih šaka, a na dlanovima je ležala kristalna kugla, promjera oko četiri inča. Bio je iznenađen što je mogao lako podići kristalnu kuglu.

I tako je zgrabio svoju nagradu i krenuo prema izlazu. Dok je to činio, osjetio je približavanje nevidljive prisutnosti i glasa koji ga je upozorio da se više nikada ne vrati. Zabrinut da bi mu vlada mogla oduzeti nagradu kao dragocjeno blago, Ray je neobičnu sferu – i svoju priču – držao skrivenima sve do 1975.

                                                                           Za koju je svrhu stvorena kristalna sfera

crystal sphere brown

                                                                                   Originalna kristalna kugla (veličine je teniske loptice)

Unutar sfere nalaze se slike triju piramida, jedna ispred druge. Neki, ulaskom u meditativno stanje svijesti ili stanje alfa moždanih valova, mogu jasno vidjeti četvrtu piramidu, u prvom planu ostale tri. Pod drugim kutom, neki su tvrdili da vide blijedu sliku velikog jednog oka koje spokojno gleda u njih. Također se pojavljuju tisuće sićušnih linija prijeloma i mogu biti električne prirode, poput nekog oblika mikroskopskog kruga. Upotreba kristalne sfere u drevnim vremenima nije jasna: u ovom trenutku samo nagađanja. Neki kažu da je kristalna sfera korištena u kombinaciji s drugim moćnim fasetiranim kamenjem (možda crvenim kamenom koji je Ray Brown vidio u podvodnoj piramidi?) da uvuče i koncentrira ogromnu energiju iz Zemlje, a zatim generira i projicira rezultirajuću ogromnu snagu. Za dobre ili za loše svrhe, nitko ne može reći.

Atlantska kristalna sfera Raya Browna samo se nekoliko puta pojavila u javnosti od 1975. Bilo je to na 9-9-9 Crystal Skulls World Mysteries Conference u Arizoni i 10-10-10 Legend of the 13 Skulls Conference u New Yorku.

Verzija Atlantske sfere 11.11.11. na Mayanskoj konferenciji o kristalnoj lubanji u Los Angelesu - fotografije Robyn Swick

crystal sphere 1

crystal sphere 02

Paranormalni događaji

Zanimljivo je da kad god je prikazana atlantidska kristalna sfera Raya Browna, često su prijavljivane misteriozne pojave: fantomska svjetla; osjećaj daha vjetra; topli i hladni osjećaji; trnci energije; čujući glasove. Neki su tvrdili da su iskusili iscjeljenje sferom. S vremena na vrijeme kompasi su bili stavljeni pored kristala, dok se činilo da su neki metali privremeno postali magnetski.

 

Kada je Ray Brown preminuo u dobi od 89 godina, sfera Atlantide je došla pod skrbništvo Arthura Fanninga.

Kristalna sfera dr. Browna je izvor raznih paranormalnih događaja. Ljudi su osjetili da se aktivacija sfere povećava zvučnim valovima visokog intenziteta u kombinaciji s drevnim mantrama.

Igla kompasa postavljena pokraj sfere okretat će se u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, a zatim će se početi okretati u suprotnom smjeru kada se odmakne samo dva inča.

Metali se privremeno magnetiziraju u bliskom kontaktu s njim. Postoje čak zabilježeni slučajevi u kojima je jedna osoba bila privremeno izliječena od bolesti dodirom kristalne sfere, ali onda je sljedeća osoba koja je došla u njen domet preuzela simptome bolesti druge osobe, kao da kristal može izvući van a zatim po volji aktivirati ljudske poremećaje.

Čitanje u transu o misterioznoj sferi dodaje da su stvorene četiri identične sfere: dvije su uništene u doba Atlantide jer su korištene u zle svrhe; treća još uvijek ostaje skrivena u potopljenom hramu; četvrta je u posjedu Arthura Fanninga. Drže li položaji tri slike piramide u kristalu ključ za pronalaženje četvrte, još uvijek nepronađene podzemne piramide, a to je legendarna Dvorana zapisa ? Može biti...

Koja je zapravo bila svrha kristalne sfere i kakvu je ulogu nekoć imala u zagonetnom instrumentu koji je Brown pronašao unutar potonule Bahamske piramide, ostaje misterij, iako naravno postoje neke zanimljive mogućnosti.

atlantis

Jedna predložena ideja je da je potopljena piramida nekada privlačila, akumulirala i stvarala kozmičke sile. Ovješeni štap možda je provodio sile akumulirane u vrhu; fasetirani crveni dragulj na svom kraju koncentrirao je i projicirao energiju na kristalnu sferu ispod sebe, pokazujući dokaz prijenosa energije, vjerojatno pojačanog oslobađanja energije; dok je kristalna sfera djelovala kao ugađač i emiter energija.

Sve što pouzdano znamo jest da je kristalna kugla koju je dr. Brown izvukao iz ovog sustava sama po sebi svjedočanstvo najsofisticiranije tehnologije, jer kako su primijetili stručnjaci s Instituta Smithsonian u Washingtonu, tehnologija rezanja kvarcnog kamena do savršenstva prikazana u kristalnu sferu naša je civilizacija stvorila tek nakon 1900.

 

Upotreba kristala

01. Ozdravljenje, porod, prijelaz
02. Meditacija, buđenje, povećanje psihičkih sposobnosti
03. Povećanje mentalne sposobnosti i jasnoće misli
04. Znanost i tehnologija
05. Dematerijalizacija
06. Teleportacija
07. Telekineza
08. Magnetska polja sila
09. Knjižnice
10. Pohranjivanje zapisa i drugog znanja, slično kao računalo
11. Botanika i poljoprivreda
12. Kontrola vremena
13. Ogromni kristalni toranj generatori struje
14. Komunikacija

Kristali imaju sposobnost prenijeti energiju, zadržati je, održati njen intenzitet, fokusirati je i odašiljati je na velike udaljenosti sličnim prijamnicima koji su jednaki ili usporedivi s odašiljačem. Veće kamenje, nazvano Fire Crystals, bilo je središnja stanica za prijem i emitiranje, dok su drugi djelovali kao prijamnici za pojedinačne gradove, zgrade, vozila i domove. Na višoj duhovnoj razini, sobe napravljene od kristala bile su mjesta gdje su Inicijati ostavljali svoja tijela u Konačnoj Transcendenciji, često da se nikad ne vrate.

 

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2013/03/mystery-of-crystal-sphere-of-atlantis.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno