Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ruska svemirska sonda srušila se zbog vanzemaljskog rata - tvrdi vidovnjak s kojim je razgovarala CIA

17 Stu 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ruska svemirska sonda srušila se zbog vanzemaljskog rata - tvrdi vidovnjak s kojim je razgovarala CIA

Velike svjetske tajne službe - američka CIA ili ruski KGB - koristile su (i najvjerojatnije još uvijek koriste) takozvane "paranormalne" pojave za razne eksperimente vojne ili znanstvene prirode, kao dokaz deklasificirane arhive ovih agencije.

U 2017. CIA je deklasificirala 13 milijuna stranica tajnih dosjea, uključujući strogo povjerljive informacije o NLO-ima i parapsihološkim eksperimentima. Misija "Projekta Zvjezdana vrata" bila je razviti psihičke sposobnosti potrebne za špijuniranje Sovjetske Rusije i praćenje njenih vojnih aktivnosti. Prvo testiranje projekta izvedeno je sedamdesetih godina prošlog stoljeća u bazi američke vojske u Marylandu (SAD). Uglavnom, ovaj visoko povjerljivi projekt bio je o čitanju misli neprijatelja, pa je CIA počela regrutirati ljude koji su tvrdili da imaju moći ekstrasenzorne percepcije (ESP) kako bi pomogli u otkrivanju vojnih i domaćih obavještajnih tajni. Programiranje se definira kao "mentalni proces koji omogućuje pojedincu da percipira, komunicira s i/ili poremeti karakteristike određene mete u prostoru ili vremenu." CIA nikada nije nazvala ovaj projekt uspješnim ili korisnim, ali oni koji su se bavili programom pronašli su neke prednosti.

Danas ćemo govoriti o osobi s ekstrasenzornim moćima, koju je istraživala CIA, a koja je tvrdila da zna pravi uzrok neuspjeha "Marsa96". Ovo je bila ruska svemirska misija pokrenuta 1996. kako bi istražila planet Mars. Nakon što je lansirana, sonda je ponovno ušla u Zemljinu atmosferu, te se srušila u Tihi ocean, u blizini obala država Čilea i Bolivije. Službeno je riječ o tehničkoj grešci, ali stvarno?

Prema osobi s ekstrasenzornim moćima intervjuiranoj 1998., pravi uzrok kolapsa Marsa96 bio bi povezan s nevidljivim ratom u podsvemiru između gmazova i sivih vanzemaljaca.

– U početku se fokusiram na muško neljudsko biće srednje visine, narančaste boje kože i iz toga zaključujem da je gmaz. Također primjećujem drugo biće koje je niže i ima blijedu ili sivu boju kože. Ovo drugo biće nosi odijelo i zaključujem da je član sivih izvanzemaljaca.

– Opažam i potprostor koji je okružen kružnim oblikom koji emitira svjetlost.

– U potprostoru percipiraju kaos i turbulencije. U tijeku je rat. Bitka je, oružjem i žestoka borba. Ovo je vrsta rata u kojem nema preživjelih. Javlja se zbunjenost, ljutnja i strah.

izvor
https://www.lovendal.ro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno