Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Zvuci trube s neba zapljusnuli su cijeli svijet. Što se sprema?

05 Tra 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zvuci trube s neba zapljusnuli su cijeli svijet. Što se sprema?

U nedavnom članku


Razlog ovog fenomena nije točno poznat, a obično teoretičari zavjere uvijek razmatraju dvije verzije: ili je to zujanje zemlje povezano s telurskim energijama ili je to zvuk ogromnih izvanzemaljskih brodova.

Globalni kanali vijesti tradicionalno zataškavaju takve pojave, vijesti se sporo prikupljaju,
Uzimajući u obzir opću seizmološku situaciju u Kaliforniji, a ne uzimajući u obzir zvukove u Ukrajini, rekli bismo da se nedvojbeno radi o oslobađanju energije iz lokalnih rasjeda. Međutim, pogledajmo što se dogodilo istog dana

Također je pogodio Njemačku, Mediteran i Južnu Ameriku:

Za seizmički fenomen takva bi sveprisutnost bila previše. Štoviše, sve se dogodilo u razdoblju od 25. do 28. ožujka, a takav sinkronizam za seizmičke i druge litosferske pojave nije baš tipičan. Stoga, kao što smo rekli nakon Odese, neki izvanzemaljci ostaju glavna verzija.

Možda neke dobre sile pripremaju zemlje i narode za Uzašašće, koje će se, prema nekim izvješćima nekih telepata i dušebrižnika, dogoditi u prvoj polovici travnja. Dio ljudi će biti evakuiran, a ostali će započeti međusobnu utakmicu “kralja brda” u kojoj neće biti pobjednika.

S druge strane, može biti da su sile koje nisu baš prijateljski raspoložene prema ljudima doletjele za ljude, a za one koji se uzdižu na brod čak će se i nuklearni rat koji je počeo na Zemlji činiti kao dječja matineja - neki telepati primati upravo takve poruke.

Konačno, također apsolutno ne isključujemo neku vrstu geološke verzije, ali u ovom slučaju trebali bismo govoriti o nečem globalnom poput pomaka Zemljinih polova.

Obično je za odgovore na ovako složene teorijske dileme potrebno dosta dugo, ponekad i godinama, pa i desetljećima, ali sada sve okolo skače nekim divljim tempom i odgovore ćemo moći dobiti u tekućem mjesecu, pa pratimo razvoj događanja.

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno