Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Mjesec prekriva nastanjivi planet i astronauti Apolla 11 znali su za to.

10 Svi 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mjesec prekriva nastanjivi planet i astronauti Apolla 11 znali su za to.

16. srpnja 1969., američka svemirska letjelica s ljudskom posadom serije Apollo. Neil Armstrong i pilot Edwin Buzz Aldrin spustili su svoju letjelicu na površinu Mjeseca, gdje su na kraju proveli 21 sat, 36 minuta i 21 sekundu. Ali nitko ne zna da je tim modula pri približavanju nebeskom tijelu vidio nešto nevjerojatno nepoznato, što su ugledali i promatrali petnaestak sekundi. Zatim je ovaj fenomen nestao, kao da je bio skriven od ljudskih očiju. Nakon što su se astronauti vratili kući, zapovjednik je izvijestio o svemu po redu o ekspediciji, nije zaboravio reći o ovom fenomenu pri približavanju Mjesecu. Nakon tog izvještaja probudio se interes za Mjesec u blizancima, točnije ne za Mjesec, već za ono što su astronauti vidjeli.

lunmj1

Zašto su se spletke i tračevi tako masovno proširili nakon prvog leta na Mjesec? Sve je to učinjeno kako bi se od ljudi sakrila istina o onome što se nalazi s druge strane Mjeseca. No curenje se ipak dogodilo. Nadalje, druge zemlje su se zainteresirale za Mjesec. Sada je mjesec samo paravan za ono što je ljudima skriveno. Sve je vrlo jednostavno. Nije ni čudo što se šuška da Zemlja ima svog brata blizanca. Pa možda uopće nije riječ o traču, nego o istini? Reći ću vam informacije koje su procurile. Što su Amerikanci otkrili 1969.? A kasnije i neke zemlje šute o ovom nalazu.

lunmj2
O svemiru znamo apsolutno jako malo, a ako znamo, onda standardne informacije koje si ubijamo u glavu od prvog razreda. Mjesec skriva, bolje rečeno zatvara nastanjivi planet. Sa Zemlje niti jedan astronom neće vidjeti taj planet sasvim pogodan za život, a sve druge misije, pa i do danas, nisu let na Mjesec, već let samo na planet koji Mjesec pokriva. Informacije su krajem osamdesetih procurile u drugu državu, ma kako to Amerikanci skrivali. Ovaj planet ponavlja svoj kurs tako da zbog mjeseca nije vidljiv. Nisam fizičar, ali objasnit ću nešto ovako. Općenito, sa Zemlje nećemo vidjeti taj planet.

lunmj3

Zašto su astronauti samo 15 sekundi promatrali planet, čak ni cijeli, nego mali komadić? Zato što planet ima čudnu atmosferu koja potpuno upija zrake Sunca i ne odbija se. Ali očito je u nekom vremenskom razdoblju planet još uvijek reflektirao svjetlost i upravo je odgovorio u vrijeme kada je tim Neila Armstronga odletio na Mjesec. Sletio na taj planet ili ne? Postoji mnogo informacija, ali bit ću kratak. Da, sletjeli su. Prvo iskrcavanje dogodilo se 1919. godine. O slijetanju i daljnjim događanjima ima još dosta informacija

izvor

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno