Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Japanski astronomi vjerovali su u Nibiru.

08 Ruj 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Japanski astronomi vjerovali su u Nibiru.

TheBigTheOne.com 6393

Kako izvještava Independent.co.uk ndependent.co.uk pozivajući se na The Astronomical Journal, velika skupina astronoma i teoretskih fizičara iz Nacionalnog astronomskog opservatorija Japana odjednom je povjerovala u Nibiru. Promjena religijske denominacije uzrokovana je pomnim proučavanjem podataka o putanjama asteroida i planeta koji se nalaze na samom rubu Sunčevog sustava.

Prema AI, koji su koristili svjetlosni adepti, na udaljenosti od 250 - 500 a.u. sa Sunca nedvojbeno leti nešto teško, što korigira kretanje nebeskih tijela, što se ne uklapa u klasičnu nebesku mehaniku. Prema procjenama, riječ je o planetu veličine najmanje Zemlje.

Astronomi u cijelom svijetu, pa tako i Japanci, vrlo su specifičan narod, to su štreberi od štrebera koji cijeli život provedu ne skidajući pogled sa svojih omiljenih teleskopa. U međuvremenu, stvarni svijet je malo drugačiji, samo trebate pogledati kroz prozor.

Italija, 3. rujna: Italija, 3. rujna:

F5W xiTXEAAi31l
Hong Kong, rujan 2023.: Hong Kong, rujan 2023.:

F4wj6slasAATQqp
Video s dva izlaska ili zalaska sunca koji se događaju u isto vrijeme, video s dva ili čak tri sunca i dalje pristižu svaki dan sa svih strana svijeta i, ako želite, možete razumjeti što se događa dugo vremena. Ipak, činjenica da su astronomi došli do ideje o postojanju Nibirua, barem čisto teoretski, ne može ne veseliti.

TikTok kanal o ribolovu u Australiji također je malo odvučen od teme ribe,jer autori to ne mogu objasniti:

tik tok2

 

Prije nekih pet godina, kada smo tek počinjali s radom, vrlo smo pozorno pratili službene objave o Nibiruu, budući da je svaki događaj bio svakih šest mjeseci, pa čak i jednom godišnje. Sada astronomi klešu takve tekstove gotovo jednom tjedno i, zanimljivo, masovni mediji odmah hrle prepričavati ih, okrenuti jednostavnijim ljudima, koji ne mogu razlikovati Merkur od Venere ni na slici, a kamoli na nebu. A onomad smo govorili da će tako i biti, da će biti sve više objava kako bi se NASA imala na što pozvati - kažu, bilo je teorija, ali smo ih testirali, iako nismo baš vjerovali u njih. .
Ne mislimo da će se situacija nastaviti razvijati u ovom smjeru, odnosno da će službenici o Nibiru pisati jednom dnevno, a ne jednom tjedno. Ili čak svakih 8 sati ako situacija to zahtijeva. Najvjerojatnije je vrhunac "otkrića planeta u Kuiperovom pojasu" već stigao, čak, vjerojatno, već prošao, a sada je na dnevnom redu ono najvažnije - fenomen samog planeta kometa. Sada svijet ide tako da je Nibiru očito već negdje točno iznad naših glava:

tok2

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno