Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

TESLINO TAJNO ORUŽJE

14 Lis 2011
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
tesla

Otkriveno Teslino tajno oružje!

Srbija došla u posed Tesline velike tajne za kojom se traga preko 50 godina!

Tačno na dan 68 godina od smrti Nikole Tesle, portal Trojka.rs ekskluzivno objavljuje rezultate ekspertskog tima istraživača iz Beograda. Nakon mnogo godina traganja i proučavanja Teslinih spisa uspeli su da otkriju dugo traženo Teslino tajno oružje!

Ekskluzivno za Trojka.rs, vođa istraživačkog tima koji je želeo da ostane anoniman, saopštio je:

- Jako smo uzbuđeni što možemo našim građanima da otkrijemo ovu tajnu za koju smo svi naslućivali da postoji, i do koje Srbi pokušavaju da dođu već godinama. Ukoliko Srbi budu iskoristili ovo Teslino tajno oružje, to će Srbiji konačno dati šansu da postane ozbiljna konkurentna sila na svetskoj sceni - rekao je naš izvor, i zatim otkrio o kakvom se oružju radi:

- Teslino tajno oružje je RAD - rekao je naš sagovornik.

- Do ovog fenomenalnog otkrića došli smo nakon dugo godina proučavanja svih Teslinih tajnih spisa i prepiski. Ovo neverovatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, obrtno magnentno polje, radio prenos, i još neke od najvažnijih pronalazaka u istoriji čovečanstva. Tesla je ovo tajno oružje zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno.

Upitan kako se ovo oružje primenjuje u praksi, naš izvor je odgovorio:

- RAD je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, i građanima Srbije biće potrebno dosta vremena da počnu da primenjuju ovo Teslino tajno oružje u praksi. Srbi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne od RAD-a: ispijanje kafa, puš pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na Internet forumima, blejanje u kafićima, gledanje i glasanje za "Zvezde Granda", Fejsbuk, pijanke i žurke do 2 ujutru, preprodaja robe, rasprave o statusu Kosova, dogovaranje dilova i taljenje, praćenje sportskih rezultata, slavljenje novih godina, čitanje šta rade poznate ličnosti, i mnoge druge aktivnosti.

- Nasuprot tome, RAD se odvija na sledeći način: Sednete i fokusirate se na zadatak, eliminišete sve što može da vas uznemirava, i predano rešavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama - dodao je istraživač.

Ljudi koji su svih ovih godina pisali o postojanju Teslinog tajnog oružja: Dejan Lučić, Aleksandar Milinković i ostali, bili su u pravu: ovo oružje, ukoliko ga Srbi primene, može dovesti do toga da Amerika, Engleska, i druge velesile Srbiju shvate kao ozbiljnog protivnika na svetskoj sceni.

Analitičari, međutim, navode da će biti teško da Srbi nauče da rukuju ovim tajnim oružjem, s obzirom da je glavna misao koja se prosečnom Srbinu mota po glavi tokom celog dana: "Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene a ja da se ugradim na njegov honorar i da nazovem sebe "menadžer".

Ostaje samo da se nadamo da će Srbi uspeti da iskoriste potencijal ovog, konačno otkrivenog, Teslinog tajnog oružja.

Preuzeto sa

http://www.trojka.rs/

(trojka.rs / Istok Pavlović)

 

 

 

Analitičari, međutim, navode da, će biti, teško da Srbi nauče

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno