Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NLO ILI BALON

10 Stu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_kina


Povratak drevne civilizacijeVIDEO: Još jedan piramidalni NLO iznad Kine

U videu kojeg je na svojoj stranici objavio kontroverzni ufolog Michael Cohen vide se dva piramidalna objekta kako lebde iznad kineskog grada u provinciji Fujian.

U opisu videa Cohen spominje slučajeve sličnih NLO-a koji su se pojavljivali diljem svijeta, pa su tako u zadnjih nekoliko godina viđeni u Španjolskoj, Kolumbiji, Kini i Rusiji.

Tvrdi da je o ovim NLO-ima provedena i neslužbena istraga, a rezultati navodno ukazuju da su objekti svemirski brodovi izvanzemaljske civilizacije koja obitava u blizini zvijezde Sirius, najsvjetlije zvijezde na noćnom nebu.

Prema istom istraživanju, zaključeno je da je riječ o civilizaciji koja redovito održava kontakt s ljudima već tisućama godina, a dokaz tome su piramide građene diljem svijeta, navodno po uzoru na brodove izvanzemaljaca koje su naši preci vjerojatno smatrali božanskim bićima.

S obzirom da postoje teorije kako nas je upravo ta civilizacija i stvorila, možda procjena da su božanska bića i nije daleko od istine. Možda.

Snimku na kojoj je navodno zabilježen najnoviji posjet drevne civilizacije možete pogledati

 

 

Preuzeto sa

http://hot.net.h

 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Da se desavaju mnogo veče stvari  možda to potvđuje  još i ovaj članak loji se može pročitati na ovome linku

http://igor-kostelac.com/2011/11/09/ipak-je-tu-zemljin-plavi-brat-nalazi-se-u-suncevom-sitemu/

kad je sve veča pojava nlo-a,potresi,poplave,i još mnogo toga a službena znanost kaže da je to zbog gravitacije,ali čije.

Da li je odgovor na gore navedenome linku

Sami odlučite

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

 

Da li, je ,odgovor, na gore, navedenome linku

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno