Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NLO,MJESEC,NACISTI,HITLER

13 Pro 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
nlo1_napad

Pomalo zastrašujuće

Skriva li Njemačka bazu na Mjesecu?

Dok većina zemalja svijeta popušta pod pritiskom javnosti i objavljuje sakupljenu dokumentaciju o NLO-ima, Njemačka ne želi priznati ni posjeduje li takvu dokumentaciju.

Jednostavno objašnjenje takvih postupaka jest da je Njemačka 'preozbiljna zemlja za takve upite' i da nema volje niti vremena raspravljati o NLO-ima i izvanzemaljcima pa tako ne posjeduju niti dokumentaciju o slučajevima koji bi mogli zanimati javnost.

   NACISTI_I_NLONaravno, uvijek postoji i druga, malo mračnija teorija. Navodno su neki od prvih NLO-a zapaženi upravo u Njemačkoj, a upućeni ufolozi tvrde da su sigurni kako Njemačka nije iznimka te da i u njoj ima brojnih slučajeva, prijava i istraga NLO-a.

Zašto bi onda Vlada skrivala takve podatke od javnosti? Jedna dosta hrabra ideja jest da je Njemačka razvila 'leteće tanjure' i u više navrata ih koristila u Drugom svjetskom ratu.

Najhrabrije teorije zadiru duboko u područje znanstvene fantastike i tvrde da su Nacisti surađivali s izvanzemaljcima u razvoju svoje tehnologije, a kruna njihove suradnje je skrivena baza na Mjesecu. Iako jedva čekamo filmsko ostvarenje ove teorije, moramo priznati da je poprilično suluda.

 NACISTI_2Malo prizemnija teorija jest da su 'leteći tanjuri' rezultat njemačkih tehnoloških inovacija. To su trebale biti izuzetno pokretne letjelice, sposobne za vertikalni uzlet i prvenstveno namijenjene izviđanju. Do tada nepoznati oblik letjelice svakako bi zbunio protivnike koji ne bi znali o čemu je zapravo riječ.

Takva tehnologija pomiješana s propagandom mašinerijom nacističke Njemačke mogla je krajnje zbuniti protivnike, no ne postoje čvrsti dokazi koji bi potvrdili da takve pretpostavke imaju temelje u stvarnosti.

S vremenom će vjerojatno postati jasno ima li Njemačka poseban odnos s izvanzemaljcima ili 'letećim tanjurima', a do tada se možemo samo nadati da će uskoro procuriti neke nove informacije.

 

Preuzeto sa

http://hot.net.hr/

 

 

 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

u ovo sam u potpunosti siguran,mnogo toga govori u korist ovog članka

npr:

-dje je hitler,imao je dvojnika i umro(?)je u Argentini

  • njemački znanstvenici najbolji na svijetu

  • najbolja tehnologija

  • tvorci NLO-a

  • baze na Antartici

  • baze na mjesecu

i jos mnogo toga

VIDEO

 

 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

 

 

 

 

 

Takva, tehnologija, pomiješana, s propagandom ,mašinerijom nacističke

 

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno