Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Dio sa satelita ili...

25 Pro 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
kugla


Misteriozna kugla iz svemira: Ne zna se odakle je pala u Namibiju 

Metalna kugla izgleda kao da je izašla iz SF filmova i nitko ne može objasniti odakle je stigla?

Policajci su ostali zbunjeni nakon što su u zabačenom području Namibije u Africi pronašli ovu metalnu kuglu. 'Kugla teži 5.8 kg, a promjer joj iznosi 35,56 centimetara', priopćio je policijski službenik Paul Ludik.

Na mjestu na kojem je pala na tlo kugla je napravila krater dubok 30,5 centimetara i širok gotovo četiri metra, a pronađena je 18 metara od samog kratera.

>> Ovo je službena razglednica s NLO-om iznad Bijele kuće

Lokalni stanovnici tvrde da se nekoliko dana prije nego je pronađena čula eksplozija. Na svom zemljištu ju je pronašao lokalni zemljoradnik.

Pronalazak ove kugle je internetom proširio razne spekulacije, pa i onu da je ovo napokon dokaz prisustva izvanzemaljaca. iako nalikuje na glavu Teletubbiesa.No, mnogi spekuliraju da se ipak radi o spremniku zapaljivih tvari koje koriste sateliti. Ludik iz namibijske policije tvrdi da prvo treba proći testve te da su obavještene NASA i Europska svemirska agencija.

Policajac Ludik kaže da je kugla pronađena prije mjesec dana, ali da je tek sada predstavljena javnosti. Ludik je zaključio da je kugla napravljena od materijala poznatog čovjeku. Objasnio je da bi eksplozija koju su čuli mještani moglo biti probijanje zvučnog zida prilikom pada kugle ili tijekom udara u zemlju. U lokalnoj policiji vjeruju da je to uobičajeni dio svemirske letejelice kakve ljudi koriste ili čak dio običnog zrakoplova.

U posljednje vrijeme smo imali nekoliko padova satelita na Zemlju, a posljednji se dogodio u petak kada je komad ruskog satelita pao na kuću u Sibiru i napravio rupu od 50 cm.

 

 

Autor

D.Ma.

Preuzeto sa

http://dnevnik.hr

 

 

U posljednje, vrijeme ,smo imali, nekoliko, padova satelita

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno