Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Rusi u posjedu izvanzemaljske tehnologije

30 Pro 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo11

Rusi u posjedu vanzemaljske tehnologije:

Ponovo NLO iznad Moskve

(24SI) - Neobične pojave na nebu iznad Moskve nisu rijetke. Nekada nebom jure nepoznate letjelice, u drugim prilikama izgleda kao da se na nebu otvaraju crvotočine...Još uvijek nije sasvim jasno što se tačno odvija na ruskom nebu niti zašto je NLO aktivnost toliko učestala iznad Moskve, no brojne su pretpostavke koje pokušavaju objasniti ovaj fenomen.Posebna veza Rusa i vanzemaljaca, kojima se pripisuju zasluge za većinu neobičnih pojava, navodno je i dokumentirana na povjerljivim snimkama koje svako malo završe u javnosti, a na kojima se vidi da su Rusi u posjedu vanzemaljske tehnologije.

Kako prenosi Net, iako mnogi smatraju da su snimke dio hladnoratovske propagande, sve je više onih koji vjeruju da u priči možda ipak ima istine s obzirom da za neobične pojave na nebu nemaju pravih objašnjenja.

 

 

Video

http://www.24sata.info/zabava/zanimljivosti/82260-VIDEO-Rusi-posjedu-vanzemaljske-tehnologije-Ponovo-NLO-iznad-Moskve.html

 preuzeto sa

http://www.24sata.info

 

 

 

 

 

Kako, prenosi, Net, iako mnogi, smatraju da

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno