Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NLO ili lažna snimka

10 Velj 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo1_napad


MISTERIOZNA SVIJETLOST
Fantastična snimka NLO-a iznad rijeke Temze
Prije nekoliko dana jedan Britanac je kamerom snimio čudnu svjetlost tik iznad vode u estuariju Temze, no da li se uistinu radi o izvanzemaljskoj letjelici procijenite sami
Prije tri dana, 5. veljače, jedan anonimni Britanac je snimio neobičnu svijetlost tik iznad mjesta gdje se rijeka Temza ulijeva u Sjeverno more.

Britanac je, pod pseudonimom Space999dude, na YouTubeu objavio snimku na kojoj se vidi ovalni objekt iz kojega izvire nekoliko jantarnih svjetala različitih veličina.

"Ovo sam snimio iz automobili, no morao sam otići zbog toga što sam se krivo parkirao. Meni se čini da je objekt presvijetli da bi bio brod, a izgleda kao da je iznad vode", napisao je Space999dude u komentaru ispod snimke na YouTubeu.

Također, autor snimke apelira na ljude da obrate više pažnje na noćno nebo, te da bi trebali uvijek sa sobom nositi kamere kako bi mogli snimiti ovakve događaje.

"Uvijek sa sobom nosim kameru jer mi se slični događaj doživio prije nekoliko godina. Smatram da bi ljudi trebali češće gledati nebo i uz sebe imati kamere spremne za snimanje", kaže Space999dude.

Uradak je pokrenuo pravu javnu raspravu na YouTube gdje su neki korisnici osporavali vjerodostojnost snimke. Kako bi odgovorio na napade, Space999dude je objavio i drugi, duži video istog događaja u kojemu se isti objekt vidi i u daljini i zumiran.

No, nastranu sva naklapanja o autentičnosti snimke, ako želite sami provjeriti vjerodostojnost događaja pogledajte video.

video
Uradak, je pokrenuo, pravu, javnu raspravu, na YouTube
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno