Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

ACTA,NIBIRU,NLO

18 Velj 2012
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
miro

Opet pišem o toj famoznoj ACTA-i,nešta mi tu nikako nije jasno,prvo šta je ona.

Njeni tvorci kažu borba protiv kopiranja,ok slazem se ljudima treba platiti njihov posa,da li je to film ili glazba,ali zašto ljudi kopiraju,pa zbog bezobrazno visoke cjene,neimaštine,ovdje pišem o internetu i digitalnim podacima.

 

Pa kad bi naši vrli trgovci skinuli cjenu i stavili veču količinu na prodaju te da je dostupna na svakom kiosku,svako bi kupovao.Hoču reći prodaji po manjoj cjeni a zaradi na količini,hoču reči cd 30 kuna a dvd 60 kuna,windows operativni softwer 600 kuna,bez obzira na verziju, uz blagoslov države,neka i vlada pomogne,svi če imati originale ,svi zadovoljni.Za đake i studente bezplatno.

Nekima je to i izazov,da se dokaze da je pametniji od programera,ili da zna razbiti silne zaštite.

Ipak mislim da su ovdje veče karte u igri.

Idemo se malo pozabaviti potresima koji su započeli na južnoj polutci našega ljepoga planeta,išle su teorije o HAARP-u,pa sam nedavno čitao u jutarnjem listu,jedan teoretičar zavjere kaže da je u Japanu namjerno izazvan taj strašni potres,te je ujedno i aktivirana nuklearna explozija,da bi se uništila nuklearna elektrana  Fukushima,jer je trebala isporučiti nuklearno gorivo Iranu?

Ide i druga teorija koja govori o Nibiru planetu tj planetu bogova,koji nam se približava velikom brzinom.

Nedavno su stavljene snimke sa juznoga pola dje se vide 2 sunca,jedno veliko(naše) i drugo malo,za koje se misli da je Nibiru,planet Bogova?

  dva_sunca 

U prilog tome idu sve češći potresi koje on izaziva svojom gravitacijom,mjenja se nagib zemlje,dolazi do promjene klime na sjevernoj hemisveri,a to smo nedavno i sami osjetili,i sad opet upozoravaju da ne spremamo lopate za snjeg.

Sve su veče pojave NLO-a,a oni su velika nepoznanica,tj odakle su?Zbog svoga oblika diskoidne letjelice,naveliko podsječaju na Hitlerove letjelice Hanube,pa se stalno misli da je to hitlerova tehnologija.

                                                                                                               hanuba   

                                                                                                                              

Zbog svega ovoga i sprečavanja masovne panike,te zbog cenzure interneta,stvorena je ACTA.

Sada ostaje problem NLO-a,misli se da Iluminati imaju vrhunsku tehnologiju i da oni stvaraju te letjelice,ugrađuju se warp motori zato i vidimo one silne bljeskove kada letjelica krene nekoliko puta vecom brzinom od svjetlosti:

Prilog tome je i izjava fizičara Stevena Hawkinga da se čovjek mora raseliti po svemiru nesmije ostati na planetu.Zašto?? Zar je čovjek nad rasa.

Imamo i treču teoriju koja govori o majama,te Bogovima sa Nibiru planeta koji su odavno na zemlji i vode pripreme za rat sa zlom na zemlji o ovome piše u svim  svetim knjigama,sve one čudne letjelice koje su snimljene i stavljene na youtube su u stvari njihovi brodovi,a njih je sve više.!

Svakim prolaskom Nibiru planeta tehnologija čovječanstva na zemlji je sve naprednija ali se nažalost zloupotrebljava,i zato su svi ovi silni burni događaji,na zemlji se uvodi red.

  nibiru_2012 

Ide i četvrta teorija koja govori da se stanovnici zemlje nedaju više varati,nastala je pobuna,oni koji gospodare zemljom gube bitku,a kako je internet tehnologija kojom se vjesti prenose u djeliče sekunde,žele ga kontrolirati tj ugasiti i uništiti logistiku pobunjenicima,hmm,ovo mi nekako ne leži,uvijek postoji tehnologija da se zaobiđe filter.

                                                                                   enterprise        

Bez obzira na sve, velike promjene su započele i ništa ih više ne može zaustaviti.

Zato se i odvijaju sukobi kod Mezopotanije,dje svete knjige navode da su tamo bili centri za svemirske letjelice tj svemirska luka a u Izraelu tj grad Jeruzalem je bilo odmaralište bogova.

                                                                   

 

 

raj

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mislim da če čitateljima sada biti puno toga jasnije.

Sve najbolje.

Autor

Miro-sinj

 

 

Svakim, prolaskom, Nibiru, planeta, tehnologija čovječanstva

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno