Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

TREČI SVJETSKI RAT

22 Velj 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
rat


Ekonomska kriza i nestabilnost unaprijed su isplanirani!

Čitajući novinske članke zadnjih par dana prisjetili smo se pastora Lindsey Williamsa koji je prije tri godine počeo upozoravati na ovakav razvoj ekonomske i političke situacije u svijetu . On je počeo još 2009. godine u emisiji Alexa Jonesa iznositi planove elite za totalni ekonomski slom zapadnog svijeta, planove za rušenje dolara kao rezervne svjetske valute, manipulaciju cijenama nafte i u konačnici za pokretanje Trećeg svjetskog rata. Tada smo bili uvjeren da Williams pretjeruje u svojim najavama.

 

 

No danas, godinu dana kasnije gledajući naslove novinskih članaka, uvjereni smo u suprotno – zastrašujuće, ali Lindsey Williams do danas nije pogriješio u niti jednoj svojoj najavi.

 

„Elita ima svoj kodeks ponašanja... Rade u tajnosti, ali prema kodeksu moraju najaviti svoja djela. Ne kako će ih napraviti, već što će napraviti“ – Lindsey Williams, 2011.

 

Lindsey Williams, baptistički je svećenik koji je 1970. godine otišao na Aljasku kao misionar. Dok je boravio na Aljasci, nakon početka gradnje Trans-Aljaskanskog naftovoda 1974. godine dragovoljno se prijavio da služi kao kapelan za radnike na cjevovodu uz punu podršku „Alyeska Piplene" kompanije. Zadovoljni njegovim dugogodišnjim radom kao savjetnika za vezu između radnika i uprave, uvrstili su ga u sami vrh uprave, te je dobio, između ostaloga, i pristup sastancima uprave na najvišoj razini. Ovdje je kroz godine služenja upoznao sam vrh svjetske naftne elite. Tu je upoznao i svoja dva neimenovana izvora koja su mu razotkrila planove elite za kontrolu svijeta i svjetskih resursa, kako bi ih razotkrio široj javnosti.

 

Nakon što je objavio svoju knjigu „Energy Non-crisis“ izazvao je podsmijeh javnosti, jer tvrdnje iz te knjige kosile su se sa „zdravim razumom“. No, kako je vrijeme prolazilo sve te smiješne tvrdnje iz spomenute knjige pokazale su se apsolutno točnima i dokazale su njegov kredibilitet i kredibilitet njegovih izvora.

Nastavak na ovome linku

http://www.portalsvijesti.com/teme/nwo/ekonomska-kriza-i-nestabilnost-unaprijed-su-isplanirani/

 

 

preuzeto sa

http://www.portalsvijesti.com

 

 

 

 

 

Lindsey Williams, baptistički, je svećenik, koji je, 1970. godine otišao

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno