Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

ZIMA,ZIMA,ILI NIBIRU

14 Ožu 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nibiru_1

Bliži se malo ledeno doba

Pad temperature na Zemlji uzrokovat će veliku glad

Sunčevo magnetsko polje, koje djeluje kao štit za Zemlju od kozmičkog zračenja iz svemira, prema NASA-inim podacima, počelo je slabjeti, a što je taj štit slabiji, zračenje je jače. Konačan rezultat je stvaranje smanjenje Sunčeve energije koja dopire do Zemljine površine.

Objasnio je to za Danas.hr akademik Vladimir Paar s PMF-a u Zagrebu, koji danas na tu temu u zagrebačkoj Zvjezdarnici drži predavanje. Profesora Paar smo pitali kada bismo mogli očekivati početak novog ledenog doba.

Pad poljoprivredne proizvodnje


"Promjene na Suncu potpadaju pod režim determinističkog kaosa, pa su znanstveno nepredvidive. Zato se ne može reći ni kada bi moglo započeti ledeno doba, niti koliko dugo bi trebalo trajati", kaže nam Paar.


Profesor podsjeća kako se malo ledeno doba već dogodilo, i to u razdoblju od 1680. do 1720. godine. To je razdoblje pada srednje temperature, slijedom čega je primjerice sjeverni Jadran nekoliko mjeseci tijekom zime bio pokriven ledom, a u Dalmatinskoj zagori je u sred kolovoza pao snijeg. "Postoje brojni crkveni zapisi koji govore o tom razdoblju, ali pritom ne zaboravimo da takva mala ledena doba uzrokuju pad poljoprivredne proizvodnje, zbog čega je u Europi došlo do velike gladi", upozorava profesor Paar.

Predavanje pod nazivom "Zašto NASA upozorava na mogućnost bliskog – malog ledenog doba" počinje u 20 sati u prostorijama Zvjezdarnice u Opatičkoj 22 u Zagrebu.

 

autor

J.Š.
14.03.2012.

preuzeto sa

http://danas.net.hr

 

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

A šta to uzrokuje promjenu rada sunca,promjene nagiba zemlje,potrese,tektoniku.

Nitko neče da govori o pozadini svih ovih događaja,šta njih uzrokuje

evo na ovome linku vidi se kako autor kaže Nibiru,evo link

pa opet neko spominje podzemne gradove,dje bi se elita skrila,ali elita zaboravlja ako dode do pomaka osi zemlje ili gravitacije,nema im spasa.

Uosatalom sam tvorac zivota na zemlji kaze zli čovječe dje god se skrio nači ču te.

Dolazi do velikih promjena na zemlji,one se zaustaviti nemogu,ne mogu se ni odgoditi.Ledeno doba je samo izgovor za ono sta se upravo dešava,a to je početak kraja,ali i novog načina života,pogledajte podzemne baze na ovome linku

http://igor-kostelac.com/2010/12/prokopani-tuneli-ispod-zemlje-za-sklanjanje-elite-od-kataklizme-2012/

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

početak, kraja, civilizacije, ledeno, doba

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno