Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NASA priznala postojanje chemtrailova

21 Lis 2013
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

    nasino_priznanje  

NASA priznala postojanje chemtrailova:
Litijev ion ublažava 'poremećaje raspoloženja'

U telefonskom razgovoru sa Sue, jednom odvažnom i zabrinutom građankom, NASA-in znanstvenik Douglas E. Rowland priznao je da su chemtraili stvarni.
Napisao  Goran Ćaćić


Autor: Alexander Light, HumansAreFree.com; dodatni izvor: Chemtrails Planet;

Dr. Rowland iznosi detalje o tome kada je sve počelo: 'Zaprašivanje stanovništva vršeno je i tijekom 1970-ih, a i kasnije, tijekom 1990-ih te od 2000. godine naovamo'. Pa nastavlja: 'Otpuštanje litija po danu ... nije vršeno od 1970-ih.' Hm, znači da je litij raspršivan samo noću?

Zanimljivo... Zabrinuta Sue pokušava izvući još informacija od dr. Rowlanda: 'Ali, zašto se to radi danas, dr. Rowland? To je zastrašujuće!', ali on joj samo nudi svoju mejl adresu, gdje ona može uputiti sva daljnja pitanja: Douglas.E.Rowland@NASA.gov.

A nakon što sam saznao za što se litijev karbonat (nije onaj litij kakav se koristi u chemtrailima, ili barem tako tvrde) može koristiti, volio bih mu i sam poslati jedan mejl s pitanjima. 'Litijev ion, čini se, ublažava poremećaje raspoloženja tako što utječe na način na koji stanice mozga reagiraju na neurotransmitere.'

Dakle, zombifikacija naroda je zapravo NASA-in eksperiment? Za slučaj da ste se zapitali može li se dr. Rowlanda povezati s NASA-om, uguglao sam njegovo ime i... veza je jasna. On je pravi znanstvenik, zaposlen u NASA-i.

Dr. Rowland radi u Heliofizikalnom laboratoriju za proučavanje svemirskih vremenskih prilika, u sklopu NASA-inog Centra Goddard, za svemirske letove –  što je vjerojatno sjedište za vršenje eksperimenata s chemtrailima... na nama! Prema CIA-inim dokumentima s kojih je skinuta oznaka tajnosti, vlasti su vršile testove s otrovnim plinovima kojima je zaprašivano stanovništvo SAD-a, iz mlažnjaka i visokih zgrada, još 60-ih, 70-ih i 80-ih godina.

Također je vrlo zanimljiva činjenica da sam dr. Rowland chemtraile (kemijske tragove) naziva 'chemtrailima', a prema korporacijskim medijima, taj naziv obično koriste teoretičari zavjera. NASA-in znanstvenik također priznaje da ima 'različitih vrsta' chemtraila. UN je nedavno pokušao progurati chemtraile kao našu jedinu šansu u borbi protiv globalnog zatopljenja, i stoga je jasno da se od sada njihovo postojanje više ne može poricati. U jednom članku objavljenom prošle godine, iznio sam službene dokumente u kojima parlament EU ističe kako je HAARP oružje na bazi modifikacije vremenskih prilika – između ostalog.

Dakle, sada kada više nema skrivanja, hoće li vlasti konačno priznati da se chemtraili i HAARP mogu koristiti zajedno, u raznorazne svrhe?

preneseno sa
http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/znanost/item/342-nasa-priznala-postojanje-chemtrailova-litijev-ion-ublazava-poremecaje-raspolozenja


Dakle, zombifikacija naroda, je zapravo NASA-in, eksperiment? Za slučaj ,da ste se zapitali        

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno