Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Vanzemaljci

06 Sij 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 nlo vanzemaljci 500x354

        

FBI OBJAVIO DOKUMENTE O DRUGIM VRSTAMA , VANZEMALJCIMA I NLO LETjELICAMA: Više nije tajna da NISMO SAMI U SVEMIRU!

Vječno pitanje na koje znanstvenici pokušavaju da pronađu odgovor je pitanje da li je naša populacija sama u svemiru il ne.

Danas je potraga za vanzemaljcima i vanzemaljskim letjelicama otišla toliko daleko da bi se dobio odgovor na pitanje. Sjedinjene Američke države su zemlja koja najviše vjeruje među svima na planeti u nova otkrića.

Američka političarka Hillary Clinton rekla je da će otkriti sve korake i dokumenta kako bi se rešio slučaj NLO.

John Podesta bio je desna ruka predsednika Barack Obama i načelnik štaba pod administracijom Clintona, a nedavno je objavio da žali što 2014. godine nije uspjeo da “osigura otkrivanje NLO dosijea” i da to smatra svojim najvećim neuspjehom.

 Uprkos pokušajima Amerikanaca da dođu do novih saznanja oni i dalje nemaju nikakvu informacije koje su vezane za fenomen NLO.

Ipak neki tvrde da se dokazi nisu objavljivali zbog vlade koja strahuje od proširivanja teme na međunarodne elite i moćne korporacije.

preneseno sa
http://www.vestinet.rs

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno