Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Tajna društva

Piezoelektrični bazeni za akustičnu levitaciju otkriveni u megalitskim kompleksima

25 Kol 2022
(Reading time: 6 - 11 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Piezoelektrični bazeni za akustičnu levitaciju otkriveni u megalitskim kompleksima

Mnogi nevjerojatno lijepi spomenici na visoravni Giza uz rijeku Nil u Egiptu pokazuju iznenađujuće točan skup inženjerskih značajki i psihoakustičkih učinaka koji pokazuju da je drevna mreža bioritmičke sinkronizacije nekoć funkcionirala na globalnoj razini.

Nekoliko tisuća godina prije faraonske dinastije, ova globalna piramidalna kultura bila je tehnološki napredna sanskrtska svjetska nacija koja je koristila te divovske kristalne strukture za sinkronizaciju pinealne žlijezde, hipotalamusa i hipofize s otkucajima ljudskog srca u hramovima i svetim mjestima u okolici svijet.

Prugasto pokrivalo s kapuljačom Velike Sfinge podsjeća na kapuljaču Kundalini kobre, životinje koja se također može vidjeti kako izlazi iz trećeg oka ili ajna čakre ženske figure.

 

To su nepogrešivi sanskrtski simboli i tehnologije bioritamske sinkronizacije, koji su kasnije sačuvani u monumentalnoj psihoakustičnoj arhitekturi, hijeroglifskom pisanju i kozmologiji sumerske, egipatske i majanske civilizacije.

Bioelektrična stimulacija staničnog metabolizma, ugrađena u konstrukcije piramida, osiguravala je čišćenje i pomlađivanje organizma uz pomoć posebnog, lakšeg oblika vode

lev5

Egiptolog i turistički vodič Abdel Hakim Auyan, lokalni čuvar mudrosti na visoravni Giza, otkrio je drevno znanje o temeljnim aspektima ovih nevjerojatnih drevnih građevina.

Hakimov prkosni komentar o pogrešnim predodžbama modernih znanstvenika o drevnim kamenim strukturama u regiji Nila prikazan je u dokumentarcu The Pyramid Code, koji je režirala dr. Carmen Boulter, profesorica na Sveučilištu u Calgaryju.

U ovom dokumentarcu Hakim otkriva nekoliko točaka, uključujući naprednu prirodu psihoakustičkih i bioritmičkih učinaka ovih drevnih sanskrtskih spomenika, koji su pogrešno pripisani "egipatskoj" civilizaciji:

Godine 1936., 1937. Sfinga je do grla bila zatrpana pijeskom; to je bilo moje radilište - bilo je tunela kroz koje sam hodao, a ponekad i puzao, jer su uski. U Abu Gurabu imamo kristalni oltar, okrugli disk u središtu četiri radijalne linije – simbol “hotep”, a riječ “hotep” znači mir i hrana. Ovaj okrugli disk je vrh okna, oko 180 stopa duboko dolje do razine oceana, i tamo još uvijek teče voda, i možete je osjetiti kada ste na ovom mjestu.

Ovi divovski konkavni kvarcni instrumenti nisu pronađeni u nizu, kao danas, nađeno ih je devet na cijelom području, a tek će se naći još. Imamo i najstariji obelisk stvoren u Egiptu. Uz ovaj oltar nalazi se ono što je ostalo od ... hijeroglifskog pisma, odnosno sufijskog slova, na obelisku ... koje prikazuje disk Sunca, i riječi koje govore o Srcu Sunca: “i -grudnjak”...

U blizini sjeverozapadnog kuta ostataka divovskog obeliska u Abu Ghurabu također su pronađeni vapnenački bazeni, od kojih svaki ima identičan oblik i pažljivo iscrtane okrugle udubine na dnu. Pogled na kvadratne blokove odozgo odražava drevnu sanskrtsku mandalu kruga unutar kvadrata, dok striktno pridržavanje geometrije i identični oblici mnogih bazena skrivaju složenu mehaničku svrhu, koju ni moderni egiptolozi ni neovisni istraživači još nisu uspjeli odrediti.

lev7

Ovi brojni kameni bazeni ostali su misterij mnogim generacijama modernih egiptologa, koji tvrde da su bazeni korišteni za prikupljanje krvi tijekom ritualnih žrtvovanja. Iako ni na jednom od kamenih bazena nisu pronađeni tragovi krvi, ovu hipotezu dodatno komplicira činjenica da se tri rupe nalaze na gornjem rubu bazena, a ne na dnu. Ova značajka ukazuje na to da rupe nisu bile dizajnirane za ispuštanje krvi životinja smještenih u ogromnim bazenima, već su korištene za punjenje bazena vodom. Ali ako se bazeni pune bez otvora za odvod, kamo odlazi voda?

Ogromni kvarcni bazeni dizajnirani su s jednom rupom u središtu svake od četiri strane kvadratnih baza alata, dok usporedivi primjeri od vapnenca pokazuju tri strojno izbušene rupe samo na jednoj strani kvadratnih blokova. Osim toga, čini se da su promjeri zdjela isti, što sugerira da su bile dio velike mase koja je nekoć okruživala piramide, a kasnije su je egipatske vlasti sastavile u skupine za moderno javno izlaganje.

Ujednačene dimenzije i zakrivljenost mnogih kamenih zdjela, sa savršeno prikazanim geometrijskim oblicima, ostavljaju dojam da su masovno proizvedene procesima kalupljenja, a ne vađene i klesane u čvrstom stanju. Obilje dokaza za ovu činjenicu većina znanstvene zajednice ignorirala je gotovo 30 godina, unatoč objavljivanju u znanstvenim časopisima.

Istraživanje geopolimera koje je proveo dr. Yakov Davidowitz potvrđuje nižu gustoću vapnenačkih blokova Velike piramide, pokazujući da su lijevani sintetički pomoću betonske žbuke koja ima potpuno drugačiji sastav od svih vapnenaca taloženih u prirodi. Masivni vapnenački blokovi piramide sadrže egzotičnu mješavinu CT opala, hidroksiapatita i siliko-aluminata, koji pojačavaju prirodnu sposobnost vapnenca da pretvori svu atmosfersku akustičnu energiju u električnu struju unutar kristala, inducirajući snažno elektromagnetsko polje oko struktura piramide i unutar nje. njegove prolaze i komore.

Niska gustoća i egzotičan mineralni sastav vapnenačkih bazena mogu biti indikativni za njihovu sintetsku prirodu, dok kvarcni bazeni pokazuju tragove bušenja koji sugeriraju da su iskopani. Modularna priroda blokova sugerira da su bili raspoređeni oko piramida kao dio izvornog ograđenog prostora koji je nekoć okruživao svaku od tri piramide na visoravni Giza.

lev8

 

Posebna i isključiva upotreba piezoelektričnog kalcita i kvarcnih kristala za izgradnju samih piramida i velikih bazena koji su ih nekoć okruživali u velikom broju je zbog njihove sposobnosti da fokusiraju i pojačaju akustične valove. Mehaničko savijanje događa se u kristalima kvarca i kalcita u obliku uniformne strukturne deformacije koja generira stojne valove u kristalnoj rešetki kamenja, stvarajući u konačnici jako elektromagnetsko polje koje omogućuje pojavu akustične levitacije.

Ograđeni prostor s visokim zidovima nalik na dvorište sadržavao je energetske vode koje su lokalne domorodačke tradicije mudrosti identificirale kao jezero Hathor. Vode jezera apsorbirao je porozni vapnenac piramida i omogućio izravnu električnu vezu s podzemnom vodom, a time i sa svjetskim oceanima. Tekstovi o piramidama u Saqqari točno opisuju ovo upijanje vode kamenjem, navodeći da je "temelj piramida kamenje, voda...".

Hijeroglifski natpis na obelisku u Abu Ghurabu glasi "Srce Sunca", referirajući se na piezoelektrični prijenos piramidalne mreže infrazvučne rezonancije Sunca na 1,45 Hz ljudskog srca u mirovanju. Jesu li piramide bile odgovorne za regulaciju globalnog srčanog ritma i vremenskih obrazaca?

lev3

Infrazvučna stimulacija aktivnosti Sunčeve baklje povezana je s protokom rijeke i oborinama. Je li moguće da su piramide dizajnirane da povećaju isparavanje atmosfere kroz rezonanciju otkucaja srca?

Vrlo rezonantni oblik vodika naziva se protij, najlakši izotop vodika poznat po svojim snažnim učincima pomlađivanja, u oštroj suprotnosti sa staničnim starenjem uzrokovanim teškom vodom.

Lebdenje vode korištenjem solarno inducirane infrazvučne rezonancije odvaja lakše molekule vode protija od težih izotopa deuterija i tricija (gore).

lev2

Inženjeri akustike razvili su male konkavne piezoelektrične pretvarače za generiranje stojnih valova za akustičnu levitaciju. Uz pomoć ultrazvuka, i voda i mali živi organizmi su levitirali, a stari su koristili divovske niskofrekventne pretvarače.

Tijekom osvajanja Amerike, povjesničar Garcilaso de la Vega dokumentirao je uništavanje ogromnih granitnih zdjela na mjestima Inka u Andama, čiji je promjer premašivao visinu dvije osobe. Konkavne granitne zdjele također su pronađene u prolaznim komorama Knowtha, Dowtha i Newgrangea u Irskoj. Kao u slučaju komora piramida, pare lake vode također su emitirane u megalitskim komorama svijeta.

Piezoelektrična svojstva i savršeno oblikovane udubine velikih drevnih kamenih bazena potvrđuju njihovu prikladnost kao preciznih instrumenata za akustičnu levitaciju, a njihov kulturni kontekst nam govori da je voda levitirala.

Ovaj zaključak također je izravno podržan kozmologijom drevnih kultura stepenastih piramida Maja i Asteka, koje u Kodeksu piramida vatre vrlo jasno govore o razdvajanju zemaljskih i nebeskih voda - misleći na rezonantno solarno infrazvučno razdvajanje čistog protija iz izotopa niske rezonancije deuterija i tricija:

Dugovječnost i pomlađivanje stanica osigurani su pijenjem lagane vode u rezonantnom infrazvučnom okruženju piramidalnih komora. Duljina baze Astečke piramide u Teotihuacanu vrlo je jednaka duljini baze Velike piramide, koja iznosi 765 stopa, za prijenos infrazvučnih stojećih valova pri otkucajima srca. Hakim Auyan definira rezonantne funkcije nilskih piramida kao akustičnu dijagnostiku i liječenje, prema drevnim informacijama.

lev9
U Saqqari... je poznata "stepenasta piramida" Djosera... kralja 3. dinastije, otprilike 2900. pr. Kr., prema knjigama. Stepenasta piramida nalazi se u velikom dvorištu koje je puno, puno starije od same piramide. Možete sami usporediti - ako pogledate piramidu i pogledate zid (dvorišta), vidjet ćete razliku...

Sada ću vas odvesti u "bolnicu" akustički dizajniranu za iscjeljivanje zvukom... Ova linija konstrukcije, gdje vidite kao tri komore, je ono što je ostalo od Kuće Duha, i to je sustav iscjeljivanja zvukom. Ovo je stol za liječnički pregled, a pacijent ima pravo koristiti obje strane stepenica, jednu s desne, drugu s lijeve strane, tako da mora pratiti vlastitu "antenu" da se popne i izabere točku gdje će on bi trebao stajati, jer je svaka točka povezana s dijagnostičkom ispitnom komorom. Imamo 22 te ćelije, po 11 sa svake strane - stropa nema - i kad uđete unutra, vidite nišu u kojoj doktor spušta glavu da vidi što je s pacijentom koji leži na ovom stolu; i radi sa zvukom, a izvor zvuka je tekuća voda u tunelu ispod ovog stola. Postoji velika karta mrežnih tunela koji prolaze ispod ovog mjesta...

Znanstvenici tvrde da su ove strukture… u Dashuru grobnice povezane s kraljem po imenu Seneferu… Sada kada dođete do riječi “Seneferu” – sen znači “dvostruko”, nefer znači “harmonija”, dakle znači “dvostruka harmonija” . Ovo nije ime osobe - ali ovo je energija koju primamo iz ovih struktura! Savijena piramida ima dvije različite komore za proizvodnju dva različita zvuka."

Auyangova obuka i intuitivno razumijevanje akustičnih terapija koje se prakticiraju u piramidama jasno su povezani s konceptom dvofrekventne rezonancije u rasponu ljudskog glasa, omogućujući mozgu sinkronizaciju. Poznat kao binauralni otkucaj, ovaj je učinak u srcu drevne sanskrtske tradicije kundalini, koja potječe iz pre-Ediluvija matične kulture Atlantide i sačuvana je u egipatskoj umjetnosti.

Kundalini kobre krase Kuću duha u Saqqari (iznad), što ukazuje na starije sanskrtsko-atlantsko podrijetlo megalitske strukture i kasniju izgradnju stepenaste piramide unutar nje, kako su razumjeli i izvijestili domorodački starci

lev6

 

Dimenzije dijagnostičkih komora Kuće duha kalibrirane su tako da rezoniraju na dvije pomaknute frekvencije u rasponu glasa baritona, koje generiraju različiti ton ili frekvenciju otkucaja u ritmu ljudskog srca koje kuca na 1,45 Hz.

Tako je između drevnog vedskog iscjelitelja i pacijenta uspostavljena i održavana bioritmička rezonanca. Iscjelitelji su postavljali svoje glave u male niše nasuprot dijagnostičkih platformi smještenih na ključnim točkama arhitekture, što je iscjelitelju omogućavalo da daljinski uoči pacijentovu doshičnu neravnotežu.

Ove izložene piezoelektrične strukture visokih zidova korištene su za iscjeliteljske prakse u kombinaciji s drugim komorama ispod same Kuće Duha, kao iu unutarnjim komorama piramida i na udaljenim megalitskim spomenicima, u skladu s osmerokutnim osima Velika piramida u Gizi.

Ovaj jedinstveni rezonantni vedski sustav iscjeljivanja primijenjen je na sva sveta mjesta svijeta, koja čine ogromnu globalnu mrežu dizajniranu da produži ljudski životni vijek. Rezonantno pumpanje tekućina kroz ljudsko tijelo odražavalo je rezonantno isparavanje ogromne količine lake vode u atmosferu.

Lagana voda lebdjela je u nebo iz niza velikih konkavnih kamenih pretvarača koji okružuju ograđene trupove, kao i iz površinskih voda jezera Hathor i rijeke Nil, da bi se u obliku svjetlosne kupole proširila preko brojnih žarišta infrazvučnih stojnih valova.

Lagana vodena para zapalila se u obliku ogromnih svjetlećih HHO plazma perjanica koje su se dizale u nebo iznad piramida u svijetlim vrtložnim uzorcima, kao što je prikazano na majanskim freskama Drveta života u Teotihuacanu. Ultraljubičaste i infracrvene zrake iz HHO plazme trebale su uzrokovati da bijelo vapnenačko tijelo Velike piramide svijetli jarko bijelo zbog ultraljubičaste fluorescencije mikrokristala kalcita.

lev4

Zajedno s vodama visoke rezonancije, bioelektrično poboljšanje staničnih funkcija omogućilo je produljenje životnog vijeka onih koji su vodili sveti bosonogi život unutar zidova hrama.

Ovaj oblik duhovnog metabolizma, koji se temelji na utjecaju na tijelo slabih električnih struja i jakih elektromagnetskih polja, izravno je označen pojmom "hotep", koji dr. Auyan definira kao "mir i hrana".

Rezonantna sinkronizacija otkucaja srca cijele kugle zemaljske osigurava telepatsku vezu koja stvara mirne ljudske odnose dok se srca i umovi povezuju u rezonanciji. Ovakav koncept svijeta odražava se u izrazu "Luk saveza", koji označava globalni bioritamski "sporazum" telepatije.

2022 08 25 150019

Duboki otkucaji srca koji su izvirali iz piramida u Gizi glasno su odzvanjali u različitim rasponima rezonantnih žarišnih točaka diljem svjetske mreže temeljene na kvadratnoj funkciji [ zn+1 = zn2 ].

Udaljenost od Gize do irskih svetih mjesta Newgrange, Knowth i Dowth iznosi 10,0% srednjeg opsega Zemlje (24 892 milje). Stonehenge u Engleskoj udaljen je 9,0% od Gize, a sveti kameni hramovi Teotihuacana u Meksiku i Machu Picchua u Peruu nalaze se točno na rezonantnim 30,0% i 30,9% Fibonaccijevih udaljenosti od Gize. Ovi idealni omjeri udaljenosti ukazuju na sustavno globalno usklađivanje.

Izidin hram u Philaeu projektiran je s vrlo sličnim psihoakustičkim arhitektonskim značajkama, uključujući mali granitni oltar ispred male kubične niše ugrađene u zid.

Oba ova elementa imaju ugraviran dizajn svetog križa, koji se u regiji Nila naziva križ Philae (a također i koptski križ, križ ruže, itd.) i koji točno odgovara sferičnom prikazu Prvog križa, ( gornja usporedba), kreirana korištenjem dvodimenzionalnih osmerokutnih kvantnih modela dr. A. Jadzika. Ova formula sferne rezonancije također je prikazana u obliku nekih krugova u žitu.

 

izvor

https://salik.biz/articles/85977-pezoelektricheskie-basseiny-dlja-akusticheskoi-levitacii-obnaruzheny-v-megaliticheskih-komplek.html

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno