Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna društva

Slika cilindričnog matičnog broda koji ispušta male NLO-e

16 Ožu 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Slika cilindričnog matičnog broda koji ispušta male NLO-e
Navodna fotografija iz datoteka Projekta Plava knjiga prikazuje cilindrični NLO za koji se vjeruje da lebdi iznad New Yorka 20. ožujka 1950. godine.

cylindrical mothership small probes 1

Rečeno je da je vojska pokušala prikriti sliku NLO-a rekavši da bi to mogao biti 'mjesec', što je naravno bila smiješna izjava.

Još jedan pokušaj prikrivanja slike NLO-a, prije nego što je materijal konačno deklasificiran i objavljen, bio je brisanje imena osobe koja je snimila ovu fotografiju iz datoteka projekta, kao i većina imena koja su bila uključena u ovaj slučaj.

cylindrical mothership small probes 2

U našem članku od 11. ožujka 2023. napisali smo da je Pentagon rekao da izvanzemaljski matični brodovi možda šalju sonde na Zemlju. Sada, slika cilindričnog NLO-a iz 1950. godine prikazuje mnoge male sonde koje je lansirao NLO za koji se vjeruje da je 'matični brod' koji je ne samo dokaz da je Pentagon već godinama prije znao za postojanje "izvanzemaljskih matičnih brodova" koji iz nekog razloga ispuštaju male sonde u Zemljinu atmosferu, nego se također možemo zapitati zašto Pentagon nakon toliko godina počinje govoriti o tim "majčnim brodovima" koji oslobađaju male NLO-e. Moraju imati dobar razlog da javno izađu na ovu temu.

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno