Srijeda 27 Rujan 2023

Pretraga

Tajna društva

Kolosalni NLO stupio je u interakciju sa Suncem kako bi izbjegao veliku solarnu oluju koja je krenula prema našem planetu

19 Kol 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kolosalni NLO stupio je u interakciju sa Suncem kako bi izbjegao veliku solarnu oluju koja je krenula prema našem planetu

2023 08 19 184935

NLO koji nas je spasio od solarne oluje. Čudne se stvari događaju svaki dan, ali koliko god sve bilo čudno, nikad nismo očekivali da će stvari postati tako čudne.

Do novog otkrića došla je sama NASA, koje zvuči malo previše fantastično, da tako kažemo. Ogromni NLO uočen je između Zemlje i Sunca kako hoda uokolo i uživa u pogledu.
Prema njihovim službenim izjavama, ovaj NLO uopće nije obraćao pozornost na nas, samo je radio svojim poslom pokušavajući izbjeći ogromnu solarnu oluju koja je krenula prema nama.

Odmah nakon što su te slike objavljene, SOHO se pobrinuo da nijedna od njih ne izađe, uklonivši sve slike gotovo trenutno i zatvorivši svih 6 solarnih opservatorija širom svijeta. Čineći to, osigurali su da svijet nikada neće saznati istinu iza svega.

Ovo je doista tužan dan, ali koji nas je sve brzo podsjetio zašto smo toliko antisuperiorni u našem društvu. Pogledajte video u nastavku koji vam zapravo želi reći istinu, a ne samo da vas tjera da vjerujete u što god oni žele da vjerujete kao što to radi NASA.

izvor
https://worldnews24.net

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno