Utorak 7 Prosinac 2021

Pretraga

Tajna društva

STA JE OVO

14 Velj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

0048007.42
Krajem prošlog tjedna pojavila se snimka intrigantne pojave na nebu iznad Berlina. Na snimci je uhvaćeno nešto što nalikuje na goruću kuglu koja pada prema tlu i ostavlja vatreni traga za sobom.

Niti snimatelj nije siguran što je točno zabilježio kamerom, ali prizor je svakako neobičan. Bilo da se radilo o meteoru, svjetlosnoj iluziji ili o srušenoj izvanzemaljskoj letjelici, što neki sugeriraju, ova je snimka zagolicala maštu mnogih...
Ima i onih koji tvrde da nije riječ o meteoru ili oborenoj letjelici jer nema krhotina koje otpadaju s objekta dok 'pada' prema tlu, pa je njihov zaključak da se radi o sasvim funkcionalnoj, bilo ljudskoj, bilo izvanzemaljskoj, letjelici.

Kao i u slučaju slične pojave koja je nedavno zabilježena u Americi, nagađa se da se radi o testiranju oružja, a skeptici tvrde da se radi o običnom tragu zrakoplova obasjanog zalazećim suncem.

Mi vam prenosimo snimku na temelju koje možete sami pogađati o čemu se zapravo radi.
IZVOR
NET.HR

Pune cetri godine vodi se tajni rat za prevlast u svemiru izmedu Kine i SAD-a,tako da jedni drugima obaraju satelite.Samo ovdje nije rijec o satelitu ovo je nesta puno vece,prosle godine vidija sam nesta slicno ovome,bilo je ljetno doba oko ponoci nebo vedro i odlicno se vidija plameni ogromni predmet kako prolijece kroz atmosveru a iza njega plameni trag i dim,vjerujte strasno za vidjeti.
76085_explozija_svemirskog_broda
Ovo se sve vise dogada i podsjeca me na kremanska prorocanstva
Evo link  http://www.uzice.net/kremansko/index.htm
Procitajte zanimljivo je.
explozija, svemirskog, broda, asteroid, pojava, iznad, Berlina

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno