Petak 28 Siječanj 2022

Pretraga

Tajna društva

CUDO OD DJETETA

24 Velj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
superman1

VIDEO: Dječak iz Srbije ima nevjerojatne supermoći

 

Bogdan Ivković iz Vlasotince star je sedam godina i ima neobičan dar – za njega se lijepi metal, plastika i porculan, može pokvariti i elektronske uređaje, ali i liječiti epilepsiju. Poznato je da s velikom moći dolazi velika odgovornost, pa pogledajmo kako Bogdan koristi svoju moć.

Dječak pohađa prvi razred osnovne škole, a svoju moć za sada koristi kako bi zabavljao prijatelje i obitelj. Njegova prisutnost ometa televiziju, mobilne uređaje i kompjutere, a više mu ne dopuštaju da s ocem ulazi u kladionicu jer svi ekrani 'polude', a rezultati se pomiješaju.

Bogdan svoju magnetsku privlačnost pokazuje od kada se rodio, a nakon što su obavljene liječničke pretrage ustanovljeno je da je dječak izvrsnog zdravlja, ali je preporučeno da se kloni magnetske rezonance i sličnih pretraga kako ne bi uništio aparate.

Naime, osim što njegova moć utječe na ometanje signala mobitela i televizora, izloženost kompjutoru štetno djeluje - na kompjutor. Ako je predugo na računalu, pojave se neobični kvarovi za koje su jedino objašnjenje Bogdanova magnetska svojstva.

Njegova majka Svetlana u trudnoći je imala epilepsiju, a još uvijek nije jasno je li to uzročnik Bogdanove moći ili je njegova moć prouzrokovala maminu epilepsiju. Kako god da bilo, njegovoj majci je bolje, a tvrdi da je tome uzrok upravo Bogdanova iscjeliteljska moć, zbog koje više niti ne konzumira lijekove protiv epilepsije.

Ovo čudo od djeteta, kojeg su prijatelji već prozvali Magneto, priznaje da ne voli pokazivati svoje moći jer to od njega zahtijeva da se skida i da ljudi po njemu stavljaju žlice, tanjure i tave. Nadajući se da će naći učinkovitiji i zabavniji način za ispoljavanje svojeg talenta, prenosimo vam televizijsku reportažu u kojoj dječak demonstrira svoja neobična svojstva:

 

Evo i link videa pogledajte

 

IZVOR

www.net.hr

cudo od djeteta,super moci

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno