Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

IRAN NAPRAVIJA NLO

21 Ožu 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 Capture_014

Iranci: Imamo NLO, napravili smo ga!

Nije objašnjeno kako leti, leti li uopće i koliko visoko. Ne zna se niti koliko je velik i na koji pogon ide, ali Iranci tvrde - napravili smo prvi leteći tanjur na svijetu!

 

 

Iranski znanstvenici tu uistinu NLO letjelicu (jer se baš ništa ne zna o njoj), nazvali su Zohal, što na hrvatskom znači Saturn. Tvrde kako se radi o bespilotnoj letjelici, koja je dizajnirana za snimanje terena iz zraka, ali ističu da se može koristiti i za druge, raznovrsne misije.

Iako se ne navodi veličina iranskog NLO-a, agencija Fars prenosi kako je dovoljno malen da može 'uletjeti' i u zatvoren prostor. Iranska studentska novinska agencija ISNA piše kako letjelica ima mnoštvo dobrih odlika poput 'jednostavnog transporta, lansiranja i letenja te manje proizvodnje buke pri letu'.

ISNA piše kako je letjelica opremljena auto pilotskim sustavom, stabilizatorom slike, GPS-om te posebnim sistemom za snimanje iz zraka u punom HD formatu. Sve to je u sklopu nastojanja iranskih vlasti da Iran, koji ima povijest staru 2.500 godina, prikažu i kao zemlju koja ne zaostaje u proizvodnji vrhunske tehnologije.

izvor

www.dnevnik.hr

 

 

iran,nlo,letjelica,napravija,bezpilotna

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno