Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NORVEŠKA,NEPOZVANI GOSTI

30 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  nlo2  

 

Zračna luka Gardermoen druga je najprometnija luka u skandinavskoj regiji, a 24. ožujka zatvorena je na 90 minuta, kada je zeleni leteći objekt blokirao prilaz avionima koji su trebali sletjeli.

Ova pojava utjecala je na letove oko 15.000 putnika, a zračna luka pretrpjela je štetu od nekoliko milijuna dolara.

Unatoč tome čini se da još uvijek nitko ne zna kakav je to objekt koji je prouzročio zastoj. Posada jednog aviona koji je u to vrijeme trebao sletjeti tvrdi da su vidjeli zeleni objekt koji je lebdio iznad zračne luke i onemogućavao im da slete.

Među svjedocima je i pilot Johan Kylborn, čiji je Boeing 737 s 400 putnika putovao iz Hamburga u Oslo, te je preusmjeren zajedno s ostalim zrakoplovima koji su u to vrijeme trebali sletjeti.

Posada aviona tvrdi da ih mistični objekt, koji su promatrali s udaljenosti od nekoliko desetaka kilometara, podsjeća na trokutastu jedrilicu.

Objekt je nakon sat vremena lebdenja nad zračnom lukom napravio brzi okret nadesno i strelovito nestao u daljini. Istraga o ovoj pojavi još uvijek traje.

Kylborn tvrdi da objekt koji je vidio nije meteorološki balon, s kojima je kao pilot već imao bliskih susreta. Iz Norveškog zrakoplovnog saveza tvrde da nije mogla biti niti jedrilica jer nisu imali prijavljenih letova, a i vrijeme je bilo nepogodno za let jedrilicom.

Istraga se nastavlja, a za sada nema novih saznanja ili čvrstih teorija o tajanstvenom objektu.

 

 

 

Izvor

www.net.hr

 

 

 

nlo,norveska,zracna luka,istraga,objekt

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno