Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NSA potvrdio postojanje izvanzemaljskog života?

26 Tra 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
    vanzemaljac

 

Još jedna američka agencija odlučila je popustiti pritisku javnosti i objaviti svoje dokumente o NLO-ima i izvanzemaljcima. Riječ je o NSA (National Security Agency), a prema istraživanju Kevina W. Smitha i pisanju stranice ufodigest.com, radi se o konačnoj potvrdi izvanzemaljskog života.

Smith tvrdi da je za objašnjenje dokumenata konzultirao umirovljenog agenta NSA, koji je potvrdio njegove sumnje. Dokumenti su trebali biti pušteni u javnost 21. listopada 2004., no proces je opstruiran sve do 21. travnja 2011. kada su napokon došli do javnosti.

 

U dokumentima se govori o 29 poruka koje su primljene putem satelita, a koje nisu u potpunosti dekodirane do vremena kada su dokumenti nastali. Nažalost, datumi su cenzurirani, pa ne možemo znati kada su poruke primljene i koliko dugo nakon početka dekodiranja je nastala ova dokumentacija.

Dijelovi poruka koji su dekodirani, navodno, sadrže periodni sustav elemenata i jednadžbe za koje stručnjaci nisu znali što opisuju. Također, poznato je da je na dekodiranju poruka radio dr. Howard H. Campaigne, jedan od najboljih svjetskih kriptografa.

No, ono što je možda najviše iznenadilo Smitha jest da mu je njegov umirovljeni izvor iz NSA ukazao na jedinstven način izražavanja u ovim dokumentima. Iako su dokumenti inače prošarani riječima poput 'navodno', 'moguće' i 'smatramo', ovaj je dokument posebno izravan.

Umirovljeni agent tvrdi da u dokumentima nije riječ o spekulacijama ili slutnjama, nego da način izražavanja nedvosmisleno ukazuje da dokumenti govore o izvanzemaljskoj inteligenciji kao o činjenici.

 

K.L.

 

izvor

www.net.hr

djelovi,poruka,dekodirani,navodno,sadrze

 

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno