Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

2012 JE LAŽ

15 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

                                                                                                              ike

 

 

Pretražujci mnoge informacije po internetu,dnevnome tisku mnogim forumima,blogovima pretrazujci informacije vezane za 2012 godinu,dobija sam informaciju koje kažu da je 2012 godina najobicnija laž,koju plasiraju ezoterična društva.

 

Stvaranje panike izazivanje ratova.

O svemu ovome govori clanak koji sam preuzeja sa 4d portala

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

David Icke: 2012 je obmana!

Fenomen 2012 prolazi kroz gotovo sve pore društva, mainstream mediji bruje o potencijalnim promjenama na bolje i na gore a veliko pitanje je da li iza svega stoji istina ili je ovo još jedan spin vladajuće strukture? Možda promjene ne ovise o datumu nego o snazi pojedinca i mase i urušavanju globalnog zatvora - pogledajte što o promjenama misli David Icke...

 

video

 

 

autor

Ratko Martinović

preuzeto sa

www.4dportal.hr

 

 

Fenomen, 2012 prolazi, kroz ,gotovo sve, pore društva,

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno