Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

OPET NLO IZNAD DALMACIJE

22 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo-trokut              

NLO na svom "utabanom" koridoru: užarena kugla opet kružila iznad Zablaća

Jesu li vanzemaljci u subotu 20. kolovoza ponovo „prošetali“ svojim već utabanim koridorom Pula - Cres - Lošinj- Pag - Zadar - Sveti Filip i Jakov - Murter - Šibenik - Kozjak - Biokovo - Ljubuški - Metković i dalje prema Čapljini baš kao što su to učinili, po svoj prilici, 8. srpnja 2009. godine kada je neobična užarena kugla u večernjim satima uočena na više spomenutih lokacija, a negdje oko 22,30 čak i snimljena iznad Zablaća kraj Šibenika.

Ovaj put slična užarena kugla „zabavljala“ je Zablaćane i njihove goste u subotu nešto prije 22 sata koja se desetak minuta kružila iznad Zablaća.

- Ne znam odakle je došla, ali je za to vrijeme napravila dva manja kruga iznad nas i polako se povukla u visinu i pretvorila „u mrak“. I dok su mnogi pogledavali u nebo, uspio sam se snaći, uzeti fotoaparat i snimiti.

U prvih mah sam pomislio da se radi o letećem balonu. Ubrzo sam odbacio tu mogućnost. Prvo, ako je balon, kod njih se plamen pali i gasi, a ne gori stalno. Drugo, ta užarena kugla imala je neobično izraženu jezgru. To je moguće vidjeti i na snimci, kaže Stjepan Drčec iznad čije kuće se i pojavila užarena kugla.

Nitko, pa ni Stjepan nije mogao procijeniti na kojoj je visini bila kugla.

- Možda 200 metara, a možda i puno više, kaže Stjepan.
Užarenu kuglu je promatrao i umirovljeni sveučilišni profesor, akademik, dr.fizike i geodezije Nikola Solarić.

- Mogu samo nagađati što je bilo. Ako bismo htjeli razumno ovozemaljsko objašnjenje, onda bi to uistinu mogao biti balon. No, najbolje bi bilo nazvati kontrolu letenja na aerodromu u Splitu i provjeriti da li su u to vrijeme imali registriran balon iznad Šibenika, kaže profesor Solarić.

U Zračnoj luci u Splitu uputili su nas na vojnu službu ZMIN (Zračno motrenje i navođenje).

- Ne, ne možemo vam ništa kazati o tome. Morat ćete se obratiti našoj službi za odnose s javnošću, a ona radi tek u ponedjeljak, kazali su nam u nedjelju u ZMIN-u.

 

Autor

Marijan Džambo

preuzeto sa

www.slobodnadalmacija.hr

 

 

 

 

U Zračnoj, luci, u Splitu, uputili su, nas na vojnu službu

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno