Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

''Teorije'' zavjere

Na Mjesecu se dogodila eksplozija, odvija se žestok rat sa vanzemaljcima

31 Svi 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Zemlja je na redu?": Na Mjesecu se dogodila eksplozija, odvija se žestok rat sa vanzemaljcima

Vanzemaljci iz Nibirua pokrenuli su borbu za resurse s NASA-om i drugim vladinim organizacijama na Zemljinom satelitu, sigurni su ufolozi.


Već nekoliko mjeseci tema Nibiru, misterioznog kozmičkog tijela koje će se prema drevnim sumerskim proročanstvima uskoro približiti Zemlji, kruži informativnim prostorom. Ovo je pitanje dobilo na značaju nakon što su brojni stručnjaci iz različitih područja počeli govoriti o utjecaju planete X na procese na Zemljinoj površini. Prema istraživačima, klimatske promjene, kao i sve vrste elemenata i kataklizme koje su ove godine učestalije, nisu ništa manje zbog približavanja Nibirua.

U međuvremenu se smatra i verzija da se više ne treba bojati samog planeta X, koliko njegovih stanovnika - Anunnaki. Prema drevnim sumerskim tekstovima, ova visoko razvijena bića ljude smatraju robovima, a Zemlju kao izvorom resursa. Nedavno su se pojavile informacije o namjeri vanzemaljaca da pokrenu puni rat za naš planet.

"Rat svjetova već je na Zemlji": Vanzemaljci su oborili tajni avion Pentagona nad SAD-om

Krhotine s nepoznate svemirske letjelice u obliku metalne kugle pale su se na teritoriju privatne farme u Kaliforniji.

Posljednjih dana mediji sve više raspravljaju o mogućnosti invazije vanzemaljaca. Ljudi iz cijelog svijeta periodično objavljuju na internetu fotografije i video dokaze vjerojatne sukoba vojske i stranaca.

  1540216046 5bc9031bb8d15.image    

Istodobno, NASA i druge slične organizacije ni na koji način ne komentiraju sumnjivu aktivnost u okruženju blizu Zemlje, što, prema ufolozima, sugerira da vlasti pokušavaju sakriti istinu od javnosti. Međutim, sve im je teže to učiniti jer je uz misteriozne predmete koji se pojavljuju na nebu postalo poznato i o prvim olupinama. Istraživači su uvjereni da je to rezultat neuspjelog suzbijanja vanzemaljske intervencije i međuplanetarnog ratovanja.

Konkretno, u državi Kalifornija, pao je misteriozni predmet u obliku metalne kugle. Ufolozi su sigurni da možemo razgovarati o vojnoj jedinici američke vojske. Stručnjaci vjeruju da su izvanzemaljci oborili tajni zrakoplov Pentagona nad teritorijom Sjedinjenih Država, sposobni za obavljanje zadataka u gornjoj atmosferi, koji su korišteni za suzbijanje agresije izvanzemaljske civilizacije. Znanstvenici su potvrdili da objekt koji je pao s neba nije fragment kućišta raketa SpaceX ili drugih sličnih uređaja. U NASA-i požurili su izjaviti da je to vjerojatno dio onesposobljenog svemirskog satelita. Ufolozi oštro odbacuju ovu verziju, rekavši da agencija još uvijek pokušava sakriti od javnosti stvarnu situaciju. „Rat svjetova već je na Zemlji“, kažu istraživači.

Podsjetimo, ranije smo pisali da je prije tjedan dana na YouTubeu objavljen video na kojem je muškarac u uniformi upozorio na invaziju vanzemaljaca i uništenje mjeseca. Snimka je odmah ušla u trendove i stekao nekoliko stotina tisuća pregleda. Nakon nekoliko sati, najpopularnije video hosting na mreži iznenada je prestalo raditi, a nakon što je nastavljeno, video je izbrisan. Ufolozi su sigurni da su vlasti namjerno isključile YouTube kako bi zaustavile curenje tajnih podataka o predstojećem ratu.


izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/zemlya-na-ocheredi-na-lune-proizoshyol-vzryv-idyot-ozhestochyonnaya-vojna-s-prishelcami-socseti/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno