Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

''Teorije'' zavjere

Tko je podmetnuo svinjsku gripu i zašto?

15 Srp 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ljekovi, svinjska gripa Dok se svinjska gripa širi svijetom, a u mnogim se zapadnim zemljama priprema masovno cijepljenje građana protiv virusa A/H1N1, austrijska novinarka Jane Burgermeister na svojem je blogu ustvrdila da su u tijeku najveća pljačka i zločin u povijesti čovječanstva.

Novinarka, koja inače surađuje s uglednim znanstvenim časopisima poput  Naturea, pokrenula je tužbu FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije i Ujedinjenih naroda te nekoliko američkih visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva, uz optužbe za planiranje masovnog ubojstva.

Burgermeister će također tražiti sudsku zabranu protiv obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe koje uskoro počinje u Americi. I Velika Britanija ovih je dana najavila kako će osigurati čak 20 milijuna doza cjepiva za svoje građane.

Novinarka je još u travnju tužiteljstvu u Beču podnijela tužbu protiv kompanija Baxter i Avir da su stvorile kontaminirano cjepivo protiv ptičje gripe, također radi profita.

Ona tvrdi kako bioterorizam provodi skupina pod upravom međunarodnih bankara koji kontroliraju Federalne rezerve, te WHO, UN i NATO. Tužbom su obuhvaćeni brojni dužnosnici WHO-a, bankari, pa čak i najviši dužnosnici SAD-a.

Svoje tvrdnje novinarka dokazuje incidentima u kojima je tijekom prošle zime Baxter AG, podružnica Baxtera u Austriji, laboratorijima u četirima zemljama poslao 72 kilograma živog virusa ptičje gripe. U svojoj tužbi od travnja ona tvrdi kako laboratoriji nisu provodili odgovarajuće mjere osiguranja virusa već su dozvolili da se materijal miješa s ljudskom gripom.

Između ostalog Burgermeister upozorava na skandalozan slučaj eksplozije virulentnog materijala svinjske gripe namijenjenog istraživačkom laboratoriju u švicarskom vlaku punom putnika.

Novinarka smatra da oslobađanje tih virusa WHO-u služi da, nakon što prođe dovoljno vremena, uvede stanje pandemije, i počne distribuciju cjepiva.  (njd)

svinjska, gripaNa listi "optuženika" koju je Burgermeister dostavila FBI-ju su se uz farmaceutske kompanije Baxter, Novartis i Avir Green Hills Biotechnology, između ostalih našli i američki predsjednik Barack Obama, koordinator UN-a za gripu David Nabarro, direktorica WHO Margaret Chan, američka državna tajnica za zdravstvo Kathleen Sibelius, državna tajnica za domovinsku sigurnost Janet Napolitano, bankar David de Rothschild, bankar David Rockefeller, bankar George Soros, austrijski kancelar Werner Faymann i austrijski ministar zdravstva Alois Stoger. Novinarka ih optužuje kako su u doba globalne financijske krize zajednički dogovorili stvaranje biološkog oružja kako bi smanjili broj stanovnika diljem svijeta i profitirali na tome.

Tražit će zabranu obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe

Novinarka je već 8. travnja državnom tužiteljstvu u Beču podnijela tužbu u kojoj farmaceutske kompanije tereti za proizvodnju i raspačavanje biološkog oružja za masovno uništenje. Tvrdi i kako ima dokaze da su virusi ptičje i svinjske gripe namjerno pušteni kako bi kompanije profitirale na cjepivu pa je najavila kako će od američkog sudstva tražiti zabranu obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe.

Burgermeister je tužbi priložila dokaze o tome da je Baxter AG, austrijska podružnica Baxtera Internationala, u 16 laboratorija u četiri zemlje, poslala 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe, kojim su ih opskrbili iz WHO. Pritom nisu primijenjene nikakve od metoda osiguranja koje su propisane kod transporta opasnih tvari, posebice biološkog oružja.

Ovih je dana Svjetska zdravstvena organizacija objavila kako je "svinjska gripa nezaustavljiva" te je dala zeleno svjetlo svim proizvođačima lijekova u svijetu da krenu u proizvodnju cjepiva.

 

tko, je, podmetnuo, svinjsku, gripu

izvor: jutarnji.hr i index.hr

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno