Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

NIBIRU.Zar opet?

12 Ruj 2015
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  nibiru zar opet

     

Evo šta nam se približava a krili su: Google je napokon javnosti prikazao Planetu X – VIDEO

Priloženi snimak prikazuje ono o čemu već neko vrijeme postoje nagađanja. Ova snimak potvrđuje da misteriozna Planeta X postoji, i može da posluži kao dokaz?? Koji je potreban mnogim skepticima.

Planeta X se nalazi upravo na mjestu o kom se govorilo. Planeta je okružena oblakom crvenkaste boje, za koji se smatra da predstavlja oblak prašine oksida željeza. Zbog ove prašine, rijeke i jezera su poprimila crvenkastu boju.

Planeta X je poznata i pod imenom Nibiru, a mnogi kažu da su bili sigurni u njeno postojanje čim su bili preduzeti koraci da se uklone dokazi i njen prikaz na servisu Google skaj.

Na mapi sa servisa Google skaj, nedostajao je dio mape na kom je trebalo da se vidi ova planeta. Tačnije, taj dio je bio zatamnjen, a prema novim izveštajima, zatamnjenje je uklonjeno sa mape i Nibiru se sada jasno uočava.


 


preneseno sa

http://webtribune.rs/

 

 

 

 


planeta,mnogi,kažu,njeno,postojanje

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno