Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

PIJANI LOS

10 Ruj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

           pijani_los

  Vatrogasci spašavali pijanog losa zapelog na drvetu
U švedskom gradiću Saru vatrogasci su morali spašavati pijanog losa koji se nakon gozbe fermentiranim jabukama zaglavio među granama jedne voćke.

 

Nakon povratka kući s posla u utorak navečer, Per Johansson iz Sara čuo je rikanje iz susjedova dvorišta, piše The Local.
'Mislio sam isprva da se netko smije. Tada sam otišao pogledati i primijetio losa zaglavljenog u stablu jabuke sa samo jednom nogom na tlu', rekao je Johansson.

Pozvao je policiju, a dok je čekao spasioce, on i susjedi počeli su izvlačiti noge životinje zapletene u granama.

No, tek su vatrogasci uspjeli spasiti losa, savijajući stablo dok nije bilo dovoljno da životinja sklizne s grana. Oslobođeni los ležao je na tlu kao da je bez svijesti, prije nego što je posrćući stao na noge i otišao.

Pijani losovi uobičajeni su u Švedskoj na jesen, kada je obilje jabuka na tlu i na stablima u dvorištima kuća, dodaje list.

Johansson je ocijenio da je los dulje vrijeme bio pod utjecajem alkohola iz fermentiranog voća.

'Moja susjeda ga je prepoznala kao životinju koja je gotovo utrčala u njezin automobil ranije tijekom dana. Bila je prilično sigurna da je los već pod utjecajem alkohola. Ovdje često viđamo losove kako se prejedaju s jabukama. Ali to je prvi put da smo našli jednoga kako visi s drveta', rekao je Johansson. (Hina)

Autor
S.D.M.
Preuzeto sa

http://dnevnik.hr

Moja, susjeda, ga je prepoznala, kao životinju, koja je gotovo

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno