Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

SPAS U ARCI ILI PRIČA ZA NAIVNE

26 Pro 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
arka
Želite izbjeći smak svijeta? Kupite karte za Noinu arku!

U filmu '2012' 21. prosinca je dan kada svijetu dolazi kraj - zemlja se otvorila, ruše se planine, poplave, odroni i tsunamiji nose sve pred sobom. U filmu, Kinezi su na Tibetu napravili Noinu arku za koju si samo političari i jako bogati mogu prijuštiti ulaznicu, no u stvarnosti nije tako...

Iako je još cijela godina ostala do dana za koji su Maje prorekle da će biti smak svijeta ljudi mahnito kupuju karte za 'bijeg sa Zemlje'.

Na kineskoj internetskoj stranici za online kupovinu taobao.com karta koju biste inače platiti milijardu eura stoji manje od pola dolara. Upravo zato, postala je jedan od najpopularnijih novogodišnjih darova. Već su je kupili milijuni ljudi.

Kako bi izgledale što stvarnije na kartama 'putnici' mogu upisati svoje ime i prezime, nacionalnost, identifikacijski broj i ostale osobne iinformacije. Na kartama su također naznačeni i brojevi sjedala u kabini te serijski broj karte.

 

Preuzeto sa

http://dnevnik.hr

 

Kako, bi izgledale, što stvarnije, na kartama, 'putnici'

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno