Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

DOKUMENTARNI FILM

23 Stu 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
biblija
Pronašao sam jedan zanimljiv dokumentarni film,koji govori o harmagedonu.
Harmagedon je događaj koji če označiti kraj ovog svjetskog poretka,on bi u prijevodu mogao značiti mjesto dje su se skupljale vojske na komnačni obračun.
U filmu se obrađuju sva biblijska proročanstva svi datumi,možda se neče dopasti jehovinim svjedocima,jer  filmu opisuje kako je Charles Theza Russel osnivač jehovinih svjedoka stalno preprevljao datum dolaska isusa krista,navodno je to trebalo biti 1874 godine,a nije se desilo nista pa se opravdao da je bio nevidljivi dolazak?
Pa je kasnije kako se tumači u dokumentarnome filmu to preradio u 1914 godinu,pa u 1918 godinu,pa u 1925 godinu,pa u 1941 godinu i na kraju 1975 godinu i šta se desilo NIŠTA.
Jedino šta je točno je to da to nitko nezna a da li je to istina saznat čemo ubrzo 21.12.2012 je vrlo blizu,neki novi događaj ili još jedan promašen datum.
Nebih zelio da netko pomisli kako mrzim jehovine svjedoke ili neku drugu religiju,iznosim samo činjenice,ima ovdje još mnogo drugih proročanstava ali oni su trenutno kao najaktivniji u proricanju događaja koji če prodrmati cjeli svijet.
Moja isprika Jehovinim svjedocima ako sam ih na bilo koji način uvrijedio.
film je na ovome linku a ima i prijevod koji se uključuje kada se pritisne cc
autor
Miro-sinj
Pa je, kasnije, kako se, tumači, u dokumentarnome
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno