Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

GLUPOST I JOŠ JEDNOM GLUPOST

24 Kol 2011
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
miro-sin

 

 

 

Koliko ste puta čitali o krugovima u žitu,da li je upotreba moderne tehnologije
ili je doista stvarno od malih zelenih?

Neki te figure tj oblike u žitu smatraju kao djelo neke napredne civilizacije da li je to sa MU(lemurija) zemlje ili neko vjesto koristi nano tehnologiju.

Dok mnogi drugi misle da nas to Maje upozoravaju,a te Maje su u nekom drugom prostoru i civilizaciji te koriste naprednu tehnologiju da nam se jave,neki treći kazu to su iluminati pa nas pripremaju ili bolje reći lazu o pravim događajima,koji sljede.
Sije se strah i panika,a na tome opet najbolje zarađuju bankari,političari,trgovci, i ostali muljatori lažima,zato kod svih ovih čudnih dpogađaja,pristupam sa velikim oprezom.

Kažu vidjeli smo duha a duh je viši oblik života, ali to ne kažu to kriju pa sve to preuveličaju.

Ma dobro, da li smo sami na ovome planetu koji kreće ka višom stupnju evolucije,pazite biblija govori o kraljestvu nebeskom,pa prema tome nismo sami ima ekipa koja sve nadgleda.

Mnogi mudraci spominju NIBIRU kao planet razarać,i opet lažu,nibiru nije planet nego zvijezda koja im 4 planeta ili bolje reči satelita na kojim a postoji zivot, ili bolje reći smeđi patuljak,div od plina i prašine,koji če nas zaobiči za nekih 75 miliona kilkometara,pristojna udaljenost.
Malo če nas drmnit i ništa više budite malo dalje od morske obale i uživjte u ljepom pogledu,plima dođe i ode,ali ni to neče da vam kažu zato pišu knjige sa brojnim glupostima i masno zarađuju na vašem neznanju.
Tako čitam na jednom blogu(nesmijem reči ime zbog privatnosti) silne gluposti o Nibiru pa onda tip stavlja link dje se mogu kupiti knjige o preživljavanju tog burnog dana.

Ako želite preživjeti kupite malo kave malo keksića koja piva roštilj i gledajte kako onaj koji za sebe kaže da je afa i omega tj početak i kraj uništava zlo a vi ljepo guštajte,i nebojte se.

Autor uvoda
miro-sinj
www.fx-files.com


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
sljedi članak koji je preuzet sa net.hr

Rusi imaju rješenje
Dolazi kataklizma, ima li nam spasa?

Ruske znanstvenice Viktorija Popova i Lidia Andrianova na čelu su istraživačkog tima koji tvrdi da je pronašao skrivenu poruku u simbolima u polju i drevnim natpisima izvanzemaljaca.
Prema njihovom tumačenju, izvanzemaljske civilizacije nude jedini izlaz iz kataklizme koja će zadesiti Zemlju. Nakon 15 godina istraživanja, zaključile su da je Zemlja u posljednjem stadiju razvoja organskog života i ljudske svijesti, te da će značajno slabljenje zemljinog magnetskog polja dovesti do kataklizme.

Tijekom svojeg dugotrajnog istraživanja pronašle su analogni i digitalni ključ za odgonetavanje simbola u poljima i drugih izvanzemaljskih crtarija na zemljinoj površini, kao što su Stonehenge, drevne građevine Azteka i Inka, te civilizacije koja je obitavala na Uskršnjem otoku.

Ti drevni simboli daju osnovne informacije o razvoju ljudske svijesti, a moderni simboli u polju daju precizne upute i upozorenja za predstojeće katastrofe. Posao ovom timu znanstvenika otežali su, žale se, brojni lažni 'krugovi u žitu' koji se pojavljuju s vremena na vrijeme.

Nakon dekodiranja stotina i stotina starih i novih simbola razasutih diljem Zemlje, zaključeno je da nas izvanzemaljci upozoravaju na tri katastrofe koje će prethoditi velikoj kataklizmi i čije je pravovremeno prepoznavanje jedini spas ljudske vrste.

No, tu se stvari kompliciraju. Tajna spasa navodno leži u kolektivnoj ljudskoj svijesti koja se mora ujediniti u prepoznavanju nadolazeće katastrofe i evoluirati jer, kažu ove znanstvenice, ne postoji individualno već samo kolektivno spasenje.

Pogubnom događaju prethode tri manje katastrofe koje bi trebale upozoriti i pripremiti čovječanstvo. Prva od njih će uzrokovati globalni prekid komunikacija.

Uzročnik prekida komunikacija bit će vjerojatno veliki potres čiji će epicentar biti zapadno od obale Perua. Kao rezultat toga, zapadnu obalu SAD-a progutat će veliki tsunami, a posljedice će osjetiti i Južna Amerika, te čak i Novi Zeland i Australija.

Sljedeća dva predznaka bit će puno snažnija, a dio su prirodnog procesa razvoja planeta. Dio razvoja je i evolucija ljudske svijesti koja će tada imati priliku preobraziti se u viši oblik postojanja. No, prozor za takav spasonosni skok bit će otvoren samo kratko vrijeme nakon prve velike katastrofe jer nakon druge i treće više neće biti dovoljno živih ljudi na Zemlji da se zadovolje mehanički uvjeti prelaska u viši stupanj svijesti, objašnjavaju znanstvenici u priopćenju za medije koje prenosi www.ourtransition.info.

Ako se ljudska svijest uspješno ujedini, ruski znanstvenici tvrde da nam predstoji budućnost u društvu visoko razvijenih izvanzemaljskih civilizacija međusobno povezanih sviješću.

Preuzeto sa
www.net.hr


Koliko, ste, puta čitali, o krugovima, u žitu

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno